1964

Efter hetz: Brøndby-fans køber nye trøjer med Vallys’ navn

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

På de sociale medier deler flere og flere Brøndby-fans screenshots af, at de har bestilt en trøje med Vallys’ navn i kølvandet på, at han har modtaget adskillige hadefulde beskeder efter sit skifte til klubben.

Det er sjældent, at et Brøndby-rekordkøb bliver tilsvinet på samme måde, som det er sket med Nicolai Vallys, der på deadline day skiftede til Brøndby IF for 22,5 millioner kroner.

De skyldes, at offensivspilleren i sin Silkeborg IF-tid fortalte, at hans yndlingsstadion var Parken, fordi han havde set FC København spille der som ung – hvilket er ganske naturligt, når han er opvokset på Østerbro.

Hetzen mod Nicolai Vallys har været så brutal, at Brøndby IF har måtte tage afstand fra det i et offentligt statement, hvor både Carsten V. Jensen og Andreas Maxsø har været ude at fordømme de ‘fans’, der har givet ham den ‘velkomst’.

Efter udmeldingen fra Brøndby IF er Nicolai Vallys blevet oversvømmet med kærlighed på de sociale medier, hvor flere Brøndby-fans viser, at de har været forbi shoppen for at købe en trøje med hans navn og nummer.

BRØNDBY IF’S VILDE DEADLINE DAY – LÆS DE MEST POPULÆRE ARTIKLER FRA TRANSFERFESTEN HER!
1. SE BILLEDET: Vallys ankommet til Brøndby Stadion
2. Så vild er Vallys’ kontrakt i Brøndby IF
3. Brøndby IF og Durmisi var i dialog
4. Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn
5. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen