1964

Efter mislykket Andersson-transfer: Brøndby IF i kontakt med andre emner

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Dette er en rygtehistorie

Sebastian Andersson skifter ikke til Brøndby IF i denne omgang, men det betyder ikke, at Carsten V. Jensen og co. er bombet tilbage til stenalderen. Ifølge B.T. har de adskillige andre emner linet op, og nogle skulle de være tæt på at lande en aftale med.

Brøndby IF fik en større mavepuster fredag formiddag, da de måtte sande, at de ikke kunne lande en aftale med Sebastian Andersson, da man angiveligt ikke kunne komme overens med svenskeren om de personlige detaljer.

Der gik også stærke rygter om, at han havde dumpet lægetjekket på Vestegnen, men ifølge Kölner Expressen bestod den skadesplagede angriber faktisk lægetjekket i klubben. Det var ifølge dem også et spørgsmål om økonomi, hvilket du kan læse om her.

Carsten V. Jensen kan derfor – for nu – strege svenskerens navn væk fra angriberlisten i klubben, men så er det videre til næste på listen. Ifølge B.T.’s podcast ‘Transfervinduet’ har Brøndbys fodbolddirektør en fire-fem emner, som de angiveligt er ‘tæt på’.

– De har fire-fem emner (til angriberpositionen red.), som de kigger på, og som de faktisk er tæt på. Der kommer store forstærkninger. Det bliver profiler, lyder det blandt andet fra mediet.

Mens Brøndby IF nu er gået på jagt efter en ny angrebsforstærkning, skal Sebastian Andersson også begynde at afsøge andre muligheder. Han har blot et år tilbage af sin aftale med FC Köln, og han har fået besked på at finde en ny klub denne sommer.

Læs mere om hans kollapsede skifte til Brøndby IF her.