1964

Alpha på stadion efter derby: Bevar Brøndby IF!

sydsiden1

Alpha var stille under søndagens derbybrag mod FC København, men efter opgøret blev de på Brøndby Stadion for at sende et klart budskab til Jan Bech Andersen.

Fangrupperingen Alpha meddelte kort før søndagens derby, at de ville trække sig midlertidigt som de stemningsskabende på Sydsiden.

Følgende statement kom fra fangrupperingen, der i de seneste mange år har styret stemningen med hård hånd på Brøndby Stadion:

– De seneste uger har desværre vist os, at den nuværende situation med splittelse på fanscenen ikke er i forbedring og har nået et uholdbart niveau. Derfor føler vi, at det er tid til, at alle parter i og omkring Brøndby IF får tid og plads til at forholde sig til, hvad vi hver især kan bidrage med til vores fanscene, og hvordan den bør se ud i fremtiden, skrev de og tilføjede:

– For at skabe tid og plads til dette har vi besluttet at tage en midlertidig pause fra ansvaret for produktion af tifoer samt som den organiserende stemningsgruppe på Sydsiden.

Alpha havde derfor ikke deres vante plads på Sydsiden, men de var i stedet trukket op i det ene tårn, hvorfra de overværede søndagens 1-1-kamp mod FC København.

Da Brøndby Stadion var tømt, begyndte Alpha at smøre stemmerne og brøle et klart budskab ud til Jan Bech Andersen, der er i en salgsproces af klubben.

– BEVAR BRØNDBY IF. BEVAR BRØNDBY IF. BEVAR BRØNDBY IF, lød det fra Alpha, som er stor modstander af det salg, der unægteligt lurer i horisonten.

Du kan se videoen af Alpha på deres Facebook-side her.

Brøndby IF var længe på vej mod en vigtig derbysejr søndag eftermiddag, efter Ohi Omoijuanfo havde scoret til 1-0 i det 10. minut, men FC København udlignede i det 97. minut til slutresultatet 1-1.

Redaktionen anbefaler…
1. Kommentatorer i svime over Jesper Lindstrøm: ‘Out of this world!’
2. Maxsø uafklaret om fremtiden: Holder alle døre åbne
3. Brøndby tænder de røde lamper: Udsolgt mod FCK
4. Medie: Udenlandske klubber lurer på Schwartau
5. Niels Frederiksen: Sebulonsen ramt af lille down-periode