1964

Fanafdelingen nævner specifikt punkt i aftaledokument: Her er vi ikke enige med GFH

Brøndby IF - AC Horsens 5-2

Formand for Fanafdelingen Lars Petersen fortæller, at der er dele af det dokument, som Brøndby har offentliggjort, man er tilfreds med, men der er også nogle punkter, man ikke er enig med klubben og GFH om.

Bedst som man havde et håb om, at Fanafdelingen og Global Football Holdings var tæt på en værdiaftale, gik det i vasken.

Fanafdelingen trak sig torsdag fra forhandlingerne som følge af, at GFH ikke ønskede at gøre aftalen juridisk bindende.

De ville snarere udgive aftalepunkterne som en form for erklæring eller rettesnor.

Samtidig valgte Brøndby og GFH at offentliggøre det dokument, som man for nuværende forhandlede ud fra.

Et dokument, der er tilgængeligt på Brøndbys hjemmeside, og som ifølge næstformand Scott McLachlan vil komme til at guide ejerkredsen og være noget, som omverdenen kan holde dem op på.

Fanafdelingens formand Lars Petersen er grundlæggende tilfreds med flere punkter i dokumentet.

– Når jeg kigger på dokumentet, så må jeg sige, at der er dele af det indhold, som vi er glade for, og det er jo blandt andet på grund af vores arbejde, siger han til Tipsbladet.

Læs også: GFH og Jan Bech fremviser dokument: Her er dét, vi har diskuteret med Fanafdelingen

Men det er dog ikke ensbetydende med, at Fanafdelingen køber ind på alle de punkter, GFH har listet op efter flere måneders forhandling.

Under intention 5 ‘Brøndby IF’s langsigtede udvikling er sikret’, lyder et underpunkt som følger:

– Som investeringsobjekt guides Brøndby IF med langsigtet værdiskabelse og en stigende aktiekurs for øje.

Det er ikke et punkt, som Fanafdelingen kan skrive under på, fortæller Lars Petersen, der mener, at GFH prøver at pakke den sætning ind.

– Lige præcis den sætning er et forsøg på et kompromis fra GFH’s side. Vi vil gerne have en stærkere formulering omkring, at de midler, der er i Brøndby, skal reinvesteres i Brøndby. 

Fanafdelingens formand slår videre i interviewet fast, at der stadig er flere punkter i aftaledokumentet, hvor GFH har fremlagt nogle kompromisser, som man ikke er gået med til.

Disse punkter stod stadig til forhandling, men da Fanafdelingen blev bevidste om, at GFH ikke ville gøre aftalen juridisk bindende, valgte de at trække stikket.

Både Fanafdelingen og GFH udtalte senere torsdag, at de begge er klar til at genoptage forhandlingerne på et senere tidspunkt.

Læs også: Brøndby-capo reagerer: Respektløst af GFH

Relaterede nyheder

Seneste nyt