1964

FCK undersøgte mulighed for alternativ: Fansene ønskede ikke at tage til Brøndby

Brøndby IF - Ob 2-0

FC Københavns direktør, Jacob Lauesen, fortæller, at man undersøgte mulighederne for at fragte klubbens fans til derby i busser arrangeret af dem, men det ønskede fangrupperne ikke. Han stiller sig samtidig dybt uenig i beslutningen om at fratage dem fans til derbyet på Brøndby Stadion.

Derbyet på Brøndby Stadion søndag den 16.10.2022 bliver uden FC Københavns fans, efter Divisionsforeningen har meddelt, at de bliver nægtet adgang som følge af de seneste ugers tilskuereuroligheder.

FC Københavns direktør, Jacob Lauesen, kalder det en uheldig situation for fansene og klubben. Ifølge ham straffer man de forkerte:

– Vi synes, at det her er en uheldig situation for vores fans. Den valgte løsning rammer de forkerte, mens beslutningen også sportsligt er en ulempe for F.C. København, Men vi må tage den til efterretning, siger han til fck.dk.

Jacob Lauesen fortæller, at man har undersøgt mulighederne for et alternativ, efter man blev bekendt med beslutningen. 

En mulighed hed, at FC København fragtede fansene til og fra stadion i busser, men det var klubbens fans ikke tilhænger af.

– Siden vi blev gjort bekendt med beslutningen, har vi selv afsøgt mulighederne for et alternativ, siger han og tilføjer: 

– Det kunne have været en løsning, hvor vores fans blev bragt til og fra Brøndby Stadion i busser fra et bestemt sted. 

Men den løsning var klubbens fans ikke med på – og det respekterer man. 

– Der har dog været bred enighed blandt vores fangrupper om, at de ikke ønskede at tage til kampen under de forhold, blandt andet på grund af den episode, der var på Fyn efter vores kamp i Herning. Den beslutning respekterer vi.

Brøndby IF har også fået en straf som følge af de seneste ugers uroligheder. For fremtiden skal de vise person-ID ved kommende udekampe, hvilket du kan læse mere om her.

Redaktionen anbefaler…
1. Vilde Brøndby-byture midt i nedrykningskamp: Smidt ud af LA Tequila Bar
2. Raser mod hooligans: Taler ud om voldsomt overfald
3. Stort drama: Alpha overvejer at nedlægge sig selv
4. Vild, vildere, Salech: Fire mål på tre kampe
5. Præsenterer delårsrapport: Pænt overskud i Brøndby IF