1964

FCK vil udfordre Brøndby om Vallys

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Dette er en rygtehistorie

Brøndby IF vil gerne have Nicolai Vallys, men Silkeborg-stjernen trækker den formentlig, fordi han ved, at FC København meget vel kommer til at gå efter ham på deadlineday. Løverne har ham dog kun som plan B.

Brøndby IF er ivrige efter at hente Silkeborg IF’s Nicolai Vallys, som i den sæson leverede ti mål og ti assists i Superligaen, mens han er fortsat af samme spor i indeværende sæson.

Carsten V. Jensen har fremsendt et stort bud på hele 20 millioner kroner, som Silkeborg IF angiveligt har accepteret, mens man vil tilbyde Nicolai Vallys en lønpakke, der vil give ham op mod seks millioner kroner per sæson – inden bonusser.

Det er dog ingen hemmelig, at Østerbro-knægten er mest lun på et skifte til FC København, og netop derfor afventer han nok, om løvernes sportsdirektør Peter ‘PC’ Christiansen genoptager den interesse, som han havde for nogle uger siden, hvor han bød i omegnen af 15 millioner kroner på Silkeborg-esset.

B.T. fortalte mandag i deres podcast ‘Transfervinduet’, at FC København fortsat har et vågent øje på Nicolai Vallys, som de kan ende med at fremsende et meget sent bud på.

Løverne flirter dog med tanken om at vriste den danske offensivspiller Jacob Bruun Larsen fri af Hoffenheims kløer, men hvis ikke det sker, vil Peter ‘PC’ Christiansen straks rette blikket mod Nicolai Vallys.

Derfor kan det blive en deadline day-gyser om Silkeborg-profilen, der angiveligt er blevet mere lun på Brøndby IF, efter de har været vedvarende i deres interesse og forhøjet deres kontrakttilbud til ham. Hans førsteprioritet lader dog stadig til at være FC København.

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Medier: Brøndby køber Ohi til spotpris
2. Se den stjernespækkede liste: Brøndby IF har været i tæt dialog med 15 spillere
3. EB: Daniel Wass tjener omkring 300.000 kroner om måneden i Brøndby IF
4. Snarlig afklaring om muligt skifte til BIF: Fuldstændig færdig i Røde Stjerne
5. CV kan få sine ønskespillere for under 20 millioner kroner