1964

FCK’s teori: Derfor byder Brøndby pludselig på Vallys

broendby-if-2048x1366

FC København er overbeviste om, at Brøndby IF pludselig byder på Nicolai Vallys for at presse prisen op på Silkeborg-stjernen.

Nicolai Vallys har længe været rygtet til FC København, efter han allerede i maj talte varmt om at skifte til løverne.

Læs også: Dansk avis: Brøndby IF kan miste stor profil – Bud på vej

Derfor var det ikke overraskende, at løverne smed et bud ud på ham, som var en del under Silkeborgs prissættelse på 30 millioner kroner.

16 millioner kroner lød buddet på fra FC København, og det bud udfordrede Brøndby IF over weekenden, da de bød 20 millioner kroner for offensivspilleren.

Selvom man stod klar med et historisk stort bud, forventede man i Brøndby IF ikke, at det var muligt at lande Nicolai Vallys grundet spillerens ønske om at skrive kontrakt med FC København.

I FC København-lejren har man også bemærket Brøndbys overraskende bud på Nicolai Vallys, og klubben har en klar teori om Brøndbys plan med det.

Læs også:  Brøndby IF har overhånden: Her er FCK’s bud på Vallys

– Ifølge mine kilder er FC København overbevist om, at de (Brøndby red.) byder det her for at ville irritere dem, for nu går Silkeborg tilbage og siger, at hvis de vil have Vallys må de matche Brøndbys bud, siger B.T.’s transferguru Farzam Abolhosseini i podcasten ‘Transfervinduet’.

Brøndby IF gør det dog ikke udelukkende for at drille ærkerivalerne og presse prisen op. De ser nemlig et lys i Vallys.

– Brøndby IF gik efter ham, fordi de troede på ham, og fordi de synes, han er en god spiller. Det velvidner også om, at de går efter kvalitet, lyder det videre i podcasten.

I B.T.-podcasten bliver det også nævnt, at klubben har henvendt sig til adskillige spillere på en høj hylde.

Læs det her.

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’

 Læs også: Derfor trækker Wass-transfer ud