1964

FCN klar til at bortvise fans, der udviser Brøndby-tilhørsforhold

Brøndby IF - Randers FC 2-2

FC Nordsjælland er klar til at bortvise eventuelle Brøndby-fans, der skulle være at finde på hjemmebaneafsnittet på Right to Dream Park søndag eftermiddag.

Når Brøndby søndag eftermiddag møder FC Nordsjælland på Right to Dream Park, er der meget vigtige point på spil.

FC Nordsjælland skal bruge pointene til at holde fast i førstepladsen, mens Brøndby IF skal bruge point for at komme i top 6.

Læs også: Stadig ingen enighed mellem Fanafdelingen og Brøndby IF om værdiaftale

Det er samtidig Grundspillets sidste kamp, og derfor har der været enorm efterspørgsel på billetter til kampen – både fra hjemmeholdet og udeholdet.

FC Nordsjælland har til kampen valgt at skære Brøndbys udebaneafsnit ned sammenlignet med tidligere år.

De blå/gule fra Vestegnen har kun fået 1200 billetter til kampen – billetter, der der blev udsolgt på mindre end 50 minutter.

Det betyder, at de kun får den ene del af endetribunen, og den anden del af endetribunen bliver derfor med FC Nordsjælland-fans.

Læs også: Brøndby-boss om Heggheim-udlejning: Giver værdi for alle parter

Og den nordsjællandske klub frygter tilsyneladende, at Brøndbys fans kunne finde på at købe billetter til afsnittet ved siden af Brøndbys udebaneafsnit.

Derfor vil de bortvise eventuelle Brøndby-fans, der har købt sig adgang til hjemmeholdets afsnit.

– Hvis du i FCN-afsnit udviser tilhørsforhold til udeholdet i form af påklædning, gestikuleren eller lignende, vil du blive bortvist uden mulighed for refundering af billetprisen, skriver FC Nordsjælland på deres hjemmeside.

Brøndby har generelt gode erfaringer på Right to Dream Parks kunstgræs, hvor de blå/gule har vundet de seneste fem kampe.

Læs også: Klumme: CV’s mesterstykke til 28 millioner kroner

Relaterede nyheder

Seneste nyt