1964

Mellemøstlig klub forsøgte at stjæle Ohi fra Brøndby IF

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Det var en mellemøstlig klub, der forsøgte at stjæle Ohi Omoijuanfo fra Brøndby IF. Nordmanden havde dog ingen interesse i skiftet, selvom han ville have fået en betydelig større løncheck.

Brøndby IF forstærkede sig markant med Ohi Omoijuanfo på transfervinduets næstsidste dage, da man betalte 8,5 millioner kroner til Røde Stjerne i bytte for den norske skarpretter.

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen kunne kort efter transfervinduets lukning afsløre, at handlen med Ohi Omoijuanfo pludselig kom i fare, da en pengestærk klub meldte sig på banen.

Nordmanden blev præsenteret for en højere lønpakke, mens spillerens agent også kunne score et større honorar – samtidig kunne Røde Stjerne også se frem til en transfersum på mellem 50-75 procent MERE, hvilket du kan læse mere om her.

Svaret blev dog nej tak. Og Carsten V. Jensen afslørede ikke, hvor det store tilbud pludselig kom fra, men det gør hovedpersonen selv i et interview med Ekstra Bladet.

– Jeg har to små børn og havde ingen interesse i at skifte til en klub i Mellemøsten, hvor der kom et tilbud fra. Jeg ville gerne til Brøndby, fordi det ligner meget Norge. Det fortalte jeg også min klub, fortæller Ohi Omoijuanfo.

Den norske angriber trænede med sine nye holdkammerater for første gang torsdag, og han er derfor i spil til søndagens kamp på Casa Arena i Horsens.

BRØNDBY IF’S VILDE DEADLINE DAY – LÆS DE MEST POPULÆRE ARTIKLER FRA TRANSFERFESTEN HER!
1. SE BILLEDET: Vallys ankommet til Brøndby Stadion
2. Så vild er Vallys’ kontrakt i Brøndby IF
3. Brøndby IF og Durmisi var i dialog
4. Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn
5. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen