1964

Frankfurt kræver mindst 225 mio. kr. for Lindstrøm

Eintracht Frankfurt kræver minimum 225 millioner kroner for den tidligere Brøndby-spiller, Jesper Lindstrøm, som angiveligt har fået en henvendelse fra Arsenal. Et så stort salg vil sende et anseligt beløb til den københavnske Vestegn.

Brøndby IF lavede et stort salg i sommeren 2021, da ‘Masterclass’-guldfuglen Jesper Lindstrøm fløj til Tyskland for at skrive under på en kontrakt frem til sommeren 2026.

52 millioner kroner indbragte offensivspilleren i første omgang. Men det er langt fra det endelige beløb, for Carsten V. Jensen har afsløret, at der løbende drypper yderligere millioner til Vestegnen.

Siden skiftet til Eintracht Frankfurt har Jesper Lindstrøm nydt stor succes – både personligt og kollektivt. Den 22-årige offensivspiller er blevet en fast del af startopstillingen, mens han og klubben vandt Europa League i sidste sæson.

Læs også: Mulig kæmpestraf: Brøndby kan risikere at miste udebanefans resten af sæsonen

Jesper Lindstrøms flotte formkurve har fået større klubber til at jagte den tidligere Brøndby-spiller. 

Ifølge tyske medier har Arsenal henvendt sig til Eintracht Frankfurt og danskerens bagland med henblik på en aftale allerede til januar.

Engelske medier har siden bragt rygtet op og meldt om en pris på i omegnen af 150 millioner kroner, men den tyske journalist hos Sport1 Christopher Michel erfarer, at der ikke kommer nogen handel, hvis buddet ikke er på over 225 millioner kroner.

Det betyder, at Jesper Lindstrøm potentielt kan blive Danmarks dyreste fodboldspiller, da han med sådan et beløb vil udligne Joachim Andersens salgspris til Lyon fra Sampdoria i 2019.

Carsten V. Jensen offentliggjorde for nyligt i podcasten BrøndbyLyd, at Brøndby IF har en gunstig klausul i aftalen med Eintracht Frankfurt, som gør, at der falder et betydeligt beløb til de gule og blå, når han en dag sælges. LÆS mere her.

Redaktionen anbefaler:
1. David Blitzers opkøb af Brøndby IF trækker ud
2. Ny FCK’er: God chance for, at jeg var endt i Brøndby
3. Kvistgaarden splittet om Maxsø-fremtid
4. AGF straffer talent efter racisme mod Brøndby-spiller
5. Albrechtsen: Sydsiden over Sektion 12