1964

Lorient stod klar med attraktiv lønpakke til Anis Slimane

Brøndby IF - FC København 1-1

Transfergossip

Lorient havde en økonomisk attraktiv pakke klar til Anis Slimane, men den tunesiske landsholdsspiller ser næppe ud til at få et skifte væk fra Brøndby i denne omgang.

Det har længe stået klart, at Anis Slimane skulle væk fra Brøndby, og klubben håbede på, at et succesfuldt VM ville få større klubber til at sværme om ham.

Sådan har det dog ingenlunde været.

På det seneste har der dog været spekulationer om, at Lorient ville forsøge at hente midtbanespilleren, som angiveligt havde et prisskilt på 22,5 millioner kroner.

Ekstra Bladet skriver nu, at den franske klub stod klar med en økonomisk attraktiv pakke til den 21-årige Brøndby-spiller, men Lorient valgte at kigge andre veje.

Avisen tilføjer, at der var indledende kontakt mellem Brøndby og den franske klub, men det blev aldrig aktuelt at forhandle om en overgangssum for ham.

Der er angiveligt stadig interesse i Anis Slimanes underskrift fra andre kanter, men det ligner, at han må indstille sig på en halv sæson mere på Vestegnen, inden jagten på en ny klub kan starte igen til sommer.

Anis Slimane har dog også været rygtet til tyrkisk fodbold, og transfervinduet i Tyrkiet lukker ikke ved midnat, som i de europæiske lande, og derfor ligger der stadig en lille mulighed der.

En anden spiller der også har været rygtet væk fra Brøndby er forsvarsspilleren Jens Martin Gammelby.

Der har været konkret interesse fra den svenske klub Hammarby, men ifølge FotbollDirekt har svenskerne trukket følehornene til sig igen.

Højrebacken har ifølge bold.dk fået besked på, at han ikke har nogen fremtid i Brøndby, og at han derfor skal finde sig en ny klub inden transfervinduets lukning.