1964

Frederik Alves har forstuvet anklen

Brøndby IF - Agf 1-0

Frederik Alves Ibsen lod sig udskifte i første halvleg af opgøret mod FC Nordsjælland Scanninger viser nu, at han har forstuvet sin ankel.

Frederik Alves Ibsen har haft svært ved at finde vej til Niels Frederiksens startopstilling siden sit januarskifte fra West Ham til Brøndby IF.

Søndag eftermiddag startede han dog inde i midterforsvaret ved siden af Sigurd Rosted, men i første halvleg måtte den lange stopper lade sig udskifte med en skade.

Læs også: Derfor trækker Wass-transfer ud

Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen fortæller til 3point.dk, at Frederik Alves Ibsen har forstuvet anklen, og at han derfor er ude af torsdagens opgør mod Pogon Szczecin, men er i spil til weekendens Superliga-kamp mod Silkeborg IF.

– Det er en forstuvet ankel. Der er ikke noget, der er brækket. Han er ude af kampen i morgen, men forhåbentlig kan han være i spil allerede til søndag, siger Niels Frederiksen til fanmediet.

Frederik Alves Ibsen skiftede til Brøndby i en handel, der beløb sig i omegnen af 7,5 millioner kroner. Han har kontrakt i Brøndby frem til 2026.

Læs også: Journalist: Wass og Brøndby IF har forhandlet personlige detaljer på plads