1964

Gammelby efter skifte: Stolt over at have repræsenteret Brøndby

Jens Martin Gammelbys skifte til HamKam er på plads. Han er derfor officielt fortid i Brøndby.

Jens Martin Gammelby forlader Brøndby til fordel for HamKam, og højrebacken erklærer sig stolt over at have nået at repræsentere de blå/gule.

Jens Martin Gammelby er ikke længere Brøndby-spiller, for højrebacken har tirsdag formiddag indgået en aftale med HamKam frem til slutningen af 2024.

Hovedpersonen nåede dermed at være på kontrakt i Brøndby i fire og et halvt år, hvor han undervejs var udlejet til først Lyngby BK og senere polske Miedz Legnica.

Den 27-årige forsvarsspiller takker af i Brøndby og erklærer sig stolt over at have fået muligheden for at trække den gule trøje over hovedet.

– Mine år i Brøndby IF har for mit vedkommende budt på sejre og nederlag, både som hold og personligt. Det er ikke altid nemt, når vejen ikke er snorlige, men jeg er stolt over at have repræsenteret Brøndby IF og de mange gode oplevelser, jeg har haft, siger han til klubbens hjemmeside.

Jens Martin Gammelby har derudover nydt at spille foran de mange tusinde Brøndby-fans, og den opbakning har han aldrig taget for givet, slår han fast.

– Jeg vil også gerne takke for den opbakning, jeg har mødt fra Brøndby-fans igennem mine mange sæsoner i klubben. Det har jeg aldrig taget for givet. Tak.

Relaterede nyheder

Seneste nyt