1964

Fanafdelingen afbryder forhandlinger om værdiaftale

Brøndby IF - AC Horsens 5-2

Fanafdelingen meddeler, at forhandlingerne om en værdiaftale pludselig er brudt sammen. Det skyldes en ændret præmis fra Global Football Holdings.

Som et lyn fra en skyfri himmel.

Der har været positive meldinger om en værdiaftale mellem Brøndbys fans og ejerkredsen, Global Football Holdings.

Men nu meddeler Fanafdelingen, at forhandlingerne om en værdiaftale er brudt sammen.

Den overraskende udvikling skal ses i lyset af en pludselig ændring fra Global Football Holdings, som i 11. time radikalt har ændret præmis.

– GFH har stillet det som et ultimativt krav, at alt det indhold, som er blevet debatteret og forhandlet de sidste mange måneder, udelukkende bliver lagt ud som et såkaldt ’Statement of Mutual Understanding and Cooperation’, skriver Fanafdelingen på deres hjemmeside og tilføjer:

– Det vil sige, at det blot vil være en erklæring og altså ikke en bindende aftale mellem minimum to parter. Det er en så radikalt ændret præmis, at det er uacceptabelt for os.

Så sent som i morges videreformidlede broendbyforfan.dk ellers en artikel fra mediet Off The Pitch, hvor det stod skrevet, at parterne nærmede sig en aftale.

Noget, som også flugtede med Jan Bech Andersens tidligere udmelding om, at en værdiaftale ikke var så langt ude i fremtiden.

Fanafdelingen bekræfter i deres statement på klubbens hjemmeside, at der faktisk har været en fremadskreden dialog den seneste tid.

– Gennem flere møder og udvekslinger, har vi faktisk nærmet os hinanden på nogle områder. Men vi synes dog stadig, der mangler noget indhold fx omkring beskyttelse af stadionnavn, generel transparens og flerklubssamarbejde samt indflydelse på evt. skifte af aktiemajoriteten, lyder det.

Eftersom GFH dog nu har fejet præmissen om en bindende aftale af bordet til fordel for et ‘statement’, har Fanafdelingen trukket sig fra forhandlingerne.

Mere følger på broendbyforfan.dk.

Relaterede nyheder

Seneste nyt