1964

GFH og Jan Bech fremviser dokument: Her er dét, vi har diskuteret med Fanafdelingen

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Brøndby har torsdag eftermiddag offentliggjort det dokument, som de har diskuteret med Fanafdelingen.

Der sprang en bombe i Brøndby torsdag formiddag, da Fanafdelingen meldte ud, at de havde valgt at afbryde forhandlingerne om en værdiaftale med Global Football Holdings.

Der var ellers positive tendenser i dialogen, men Fanafdelingen trak sig, da de blev opmærksomme på, at der snarere var tale om et ‘statement’ end en juridiske bindende aftale.

Læs mere her.

Nu kommer Brøndbys ledelse og Global Football Holdings med en officiel udmelding i kølvandet på de afbrudte forhandlinger.

Læs også: Brøndby-capo reagerer: Respektløst af GFH

På klubbens hjemmeside offentliggør Brøndby nu det dokument, de har diskuteret med Fanafdelingen.

– Som klub ønsker vi at dele det dokument, vi har diskuteret med Fanafdelingen, som det står i dag. Det gør vi, da dokumentet vil fungere som hegnspæle for os fremadrettet, for det er vores tro og håb, at det kan være en af fremtidens byggesten, der over tid kan bidrage til et stærkt fællesskab omkring vores elskede fodboldklub, siger bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, der tilføjer:

– Som det fremgår af dokumentet, så er klubbens kultur og arv afgørende for os i ejerskabet og for klubben, ligesom det også fremgår, at vi har adresseret mange af de bekymringer, grupper af fans har haft. Det arbejde, der er lavet, vil vi bruge som et af de allervigtigste værktøjer til at guide os som klub i forhold til vores kultur og arv og måde at lede og udvikle klubben på.

Se hele det omtalte dokument her.

Brøndbys næstformand og Head of Football i GFH, Scott McLachlan, udtaler sig også til klubbens hjemmeside:

– Der er så mange ting, vi er enige om i dette dokument, men der er selvfølgelig også punkter, vi ser forskelligt på. Jeg vil til sidst endnu engang takke Fanafdelingen for den gode og konstruktive dialog, vi har haft hidtil, og vi håber den kan fortsætte fremadrettet.  

Fanafdelingen har også åbnet op for at genoptage forhandlingerne, men det kræver, at GFH vil gøre den juridisk bindende.

Relaterede nyheder

Seneste nyt