1964

Global Football Holdings ejer 50,1 procent af Brøndby IF

sydsiden1

Global Football Holdings har overtaget aktiemajoriteten i Brøndby IF, og Jan Bech Andersen afslører, at investeringsfonden har købt 50,1 procent.

Brøndby IF offentliggjorde fredag formiddag, at de var blevet opkøbt af den amerikanske investeringsfond Global Football Holdings, som i forvejen ejer syv klubber.

Det er størstedelen af Jan Bech Andersens aktier, som har fået nye ejere.

Han afslører på pressemødet, at han bliver i klubben, men at Global Football Holdings overtager aktiemajoriteten, da de nu ejer 50,1 procent af aktierne.

På pressemødet blev det også bekræftet, at fodbolddirektør Carsten V. Jensen og administrerende direktør, Ole Palmå, bliver på den københavnske Vestegn.

Bestyrelsesformand Jan Bech Andersen er meget begejstret over salget til Global Football Holdings. Han ser det som et perfekt match:

— Når vi sidder her i dag, så er det, fordi bestyrelsen og jeg er helt overbeviste om at have fundet den rette partner for Brøndby IF. En partner som forstår vores klub og respekterer vores kultur, og som sammen med os ønsker at skabe et stærkere Brøndby IF. Sammen med mig. Ikke ved at kopiere andre, men ved at være tro mod vores DNA og arv. Det er vigtigt for mig, og jeg ved, det er vigtigt for jer, der også har Brøndby i blodet, siger han i forbindelse med salget til klubbens hjemmeside.

Ejerskiftet betyder, at Brøndby IF får tilført 223 millioner kroner i form af et konvertibelt lån.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
2. Medie: Frankfurt kræver 300 millioner kroner for Lindstrøm – Arsenal spøger stadig
3. Avis: Brøndby fyrer Masterclass-chef
4. Efter blodigt overfald i Hytten: ‘Det kom ud af det blå’
5. Alpha på stadion efter derby: Bevar Brøndby IF!