1964

God afslutning på 2022: ‘En helstøbt indsats’

sydsiden

Brøndbys midlertidige cheftræner Martin Retov glæder sig over, at klubben søndag rundede 2022 af med en storsejr på 4-0 over CD Tenerife.

Brøndby er i øjeblikket på træningslejr i Tenerife, hvor klubben lukker et turbulent 2022 af, der har budt på en øjeblikkelig 10. plads i Superligaen og en afsked med cheftræner, Niels Frederiksen.

Det har været en solrig afslutning på 2022. Både i form af det lune spanske vejr, men også på en flot præstation søndag mod CD Tenerife.

Ohi Omoijuanfo, Simon Hedlund, Marko Divkovic og Nicolai Vallys sørgede nemlig med hver en scoring for en overbevisende sejr på 4-0 over spanierne.

Noget, der glæder den midlertidige cheftræner Martin Retov.

– Jeg synes vi leverer godt i dag. Der var mange rigtig gode præstationer, et sammenhængende hold og en dygtig omgang på bolden. Tilmed var vi skarpe i spillet mod bolden, og så scorer vi nogle flotte mål. Så det var en fantastisk kamp fra vores side, siger Martin Retov til brondby.com og tilføjer:

– Det var en helstøbt indsat som afslutning på 2022, og jeg synes vi tager herfra med en rigtig god præstation.

Brøndby har planlagt tre træningskampe i januar, hvor man møder Næstved BK, Hvidovre IF og Elfsborg, inden man åbner forårssæsonen i Superligaen mod AC Horsens den 19. februar.