1964

Greve: Har aldrig overvejet at forlade Brøndby IF

Tiden i Brøndby har ikke altid været rosenrødt for Mathias Greve, der dog altid har været indstillet på at slå igennem på Vestegnen.
Ob - Brøndby IF 1-1

Mathias Greve erkender, at der har været bump på vejen i Brøndby, men midtbanespilleren slår i et interview med B.T. fast, at han aldrig har overvejet at forlade klubben.

På en sommerdag i august 2021 gik Brøndby på rov i Randers FC, hvor klubben hentede Mathias Greve på en kontrakt frem til sommeren 2025.

Den dengang 26-årige midtbanespiller blev hentet ind som en direkte forstærkning til Brøndbys mandskab, og det vidnede prisen på omkring otte millioner kroner også om.

Brøndbys nummer 8 har dog haft svært ved at slå sit navn fast på den københavnske Vestegn, men i de seneste måneder er han på vej til at vise sin kvalitet.

Og han fortæller i et interview med B.T., at han er bevidst om, at opholdet i Brøndby langt fra har været efter planen.

– Jeg havde en lidt bumpy ride i sin tid i OB, det var meget op og ned, så jeg var meget determineret på, at nu skulle jeg også ind og gøre mig gældende i Brøndby, siger han til B.T. og tilføjer:

– Det føltes lidt som et skridt ned, fordi jeg startede ude i mange kampe.

Selvom han i perioder har varmet bænket i størstedelen af tiden, har han aldrig overvejet at bede Carsten V. Jensen om lov til at komme væk fra Brøndby.

– Jeg har ikke på noget tidspunkt tænkt over, at jeg ville forlade Brøndby, for jeg vidste, at jeg kom som en profil i ligaen, så jeg vidste, at jeg kunne præstere i denne liga, så hvorfor skulle jeg ikke kunne præstere, fordi jeg har skiftet trøje?, spørger han retorisk sig selv.

Mathias Greve har i denne sæson været en vigtig spiller for Brøndby, og han står inden forårsæsonens start noteret for 16 optrædender – langt de fleste som starter.

Brøndby og Mathias Greve åbner forårssæsonen om en uge – den 19. februar -, når AC Horsens kommer på besøg.

Relaterede nyheder

Seneste nyt