1964

Håkon Evjen: Brøndby fulgte mig tæt i Bodø/Glimt

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Nyindkøbet taler

Brøndby har længe haft Håkon Evjen på radaren, fortæller hovedpersonen efter sit skifte til den københavnske Vestegn.

Brøndby har præsenteret Håkon Evjen på en kontrakt frem til sommeren 2027, og det er en længere indsats, der bærer frugt for de blå/gule.

Offensivspilleren fortæller nemlig, at Brøndby allerede havde ham på radaren, inden han skiftede til AZ Alkmaar fra Bodø/Glimt i begyndelsen af 2020.

– Jeg ved, at Brøndby IF har fulgt mig tæt siden min tid i Bodø/Glimt, så da interessen nu blev konkret, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville til Brøndby IF, siger den 22-årige nordmand til Brøndbys hjemmeside.

Håkon Evjen erklærer sig også stolt og glad over at have fået muligheden for at trække den gule trøje over hovedet.

– Jeg er utrolig glad over at have fået denne mulighed. Nu kommer jeg til Brøndby IF for at blive en del af et ambitiøst hold, og jeg glæder mig derfor rigtig meget til at trække i trøjen og komme i gang.

Håkon Evjen skifter ifølge B.T.’s oplysninger for en overgangssum på omkring 12 millioner kroner.

Han får trøjenummer 11.