1964

Håkon Evjen droppede sin tidligere klub for Brøndby

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Bodø/Glimt forsøgte at lokke Håkon Evjen retur til klubben, men den norske offensivspiller valgte at skifte til Brøndby på en lang kontrakt.

Norske medier skrev sent mandag aften, at Brøndby var tæt på at hente Håkon Evjen, og tirsdag eftermiddag kunne de blå/gule så offentliggøre købet af den norske offensivspiller.

Og det er en spændende spiller, som lander i Brøndby.

22-årige Håkon Evjen har tidligere været i meget høj kurs, og i sommeren 2019 havde han sågar et tilbud fra engelske Manchester City, som han afviste.

Dengang spillede den unge nordmand i Bodø/Glimt, og han valgte i stedet at skifte til hollandske AZ Alkmaar, som betalte i omegnen af 19 millioner kroner for Håkon Evjens underskrift.

I forbindelse med Håkon Evjens skifte fra AZ Alkmaar til Brøndby har han også været på radaren i sin tidligere klub Bodø/Glimt, som ifølge Ekstra Bladet forsøgte at hente ham retur.

Avisen skriver, at Bodø/Glimts cheftræner Kjetil Knutsen flere gange har forsøgt at lokke Håkon Evjen tilbage, men offensivspilleren har valgt at droppe sin tidligere klub, lyder det.

Håkon Evjen er i Brøndby blevet tildelt trøjenummer 11 og en kontrakt frem til sommeren 2027.

Han skifter for et beløb i omegnen af 12 millioner kroner, hvilket AZ Alkmaars fans er meget uforstående over for – læs bare her.

I forbindelse med præsentationen som ny Brøndby-spiller lagde Håkon Evjen vægt på, at Carsten V. Jensen og co. har fulgt ham meget længe.

– Jeg ved, at Brøndby IF har fulgt mig tæt siden min tid i Bodø/Glimt, så da interessen nu blev konkret, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville til Brøndby IF.

Håkon Evjen bliver Brøndbys første indkøb denne vinter.