1964

Hebos store Brøndby-drøm

Transfergossip

Mathias Hebo Rasmussen har en hed drøm om Brøndby, og det har han aldrig lagt skjul på. Nu lader chancen for et skifte til de blå/gule at være større end nogensinde før.

Mathias Hebo Rasmussens navn dukkede op på rygtebørsen tidligere på ugen, da bold.dk rapporterede, at Brøndby havde den 27-årige midtbaneslider på blokken.

Det er en spiller, som tidligere har været sat løst i forbindelse med Brøndby, og da han i sommeren 2021 skiftede Lyngby BK ud med Cracovia, talte han også om lidt interesse fra Vestegnen.

Og han lagde ikke skjul på, at han hellere ville have været til Brøndby, hvis det var muligt.

– Jeg er selv fra Vestegnen, så jeg ville godt have været til Brøndby, hvis det var muligt. Jeg tror dog, at de kiggede på nogle yngre i forhold til strategien. De kiggede lidt på mig, men ellers var der nogle stykker af de andre Superligaklubber, der virkede til at være interesseret, lød det dengang fra ham til bold.dk.

Selvom Mathias Hebo åbent talte om sit håb om en kontrakt i Brøndby, så er det intet sammenlignet med det åbne frier i fanpodcasten BrøndbyLyd tilbage i midten af juli 2022.

– Ja, selvfølgelig gør jeg det (drømmer om Brøndby red.). Det har jeg altid gjort, sagde han og tilføjede:

– Nogle drømmer om FC Barcelona og Real Madrid, og det gjorde jeg også, da jeg var lille og spillede i baghaven, men jeg har også altid haft en drøm om at spille på Brøndby Stadion – og også for det rigtige hold.

På daværende tidspunkt var han – ligesom nu – en profil for sit polske mandskab, og han håbede, at han kunne gøre det så godt, at han kunne blive aktuel for Carsten V. Jensen og co.

– Lige nu er jeg glad i Polen, men man ved aldrig i fodbold, og gør jeg det godt nok, så kan det måske ske, sagde han i podcasten.

Hvis Mathias Hebo Rasmussen stadig har samme drømme som for et halvt år siden, ligner det en transfer, som Carsten V. Jensen kan køre over målstregen – såfremt der altså er hold i rygtet om interessen.

bold.dk skrev også, at de polske giganter Lech Poznan og Legia Warszawa samt belgiske klubber skulle have interesse i at købe midtbanemanden fri af kontrakten med Cracovia.

Kontrakten i Polen står til udløb om halvandet år, så det vil kræve en transfersum, hvis de skal slippe den danske Brøndby-drømmer.

Mest læste artikler seneste syv dage