1964

Heftig mødeaktivitet: Arbejder hårdt på værdiaftale

Brøndby IF - Ob 2-0

Brøndbys Fanafdeling og repræsentanter fra Global Football Holdings har haft heftig mødeaktivitet både søndag og mandag, erfarer Ekstra Bladet.

Sydsiden har ikke været til at kende i store dele af efteråret, og i forårspremieren mod AC Horsens nåede det et hidtidig lavpunkt.

Der var ingen organiseret stemning på den normalt så feststemte tribune, og det levede slet ikke op til det sprudlende spil på fodboldbanen.

Forklaringen skal findes i det stemningsboykot som flere Brøndby-fans har valgt at støtte op om, efter man ikke er nået til enighed med ejerkredsen om en værdiaftale.

Ifølge Ekstra Bladet sker der dog noget i kulissen, for der har angiveligt været heftig mødeaktivitet både søndag og mandag.

Avisen beretter, at Brøndbys Fanafdeling og repræsentanter fra Global Football Holdings har diskuteret og forhandlet om en værdiaftale.

Der er en skæringsdato, der hedder den 2. marts, så man kan præsentere værdiaftalen for medlemmerne på generalforsamlingen den 9. marts.

Det er dog ikke sikkert, at man når i mål med det, fortæller Lars B. Petersen, der er formand i Fanafdelingen.

– Jeg kan ikke sige, om vi når det. Det er heller ikke afgørende. Det vigtigste for os er, at vi får den rigtige aftale på plads med et indhold, som både vi og ejerne, GFH, er tilfredse med, siger han til avisen.

Brøndbys fans afholdte et stormøde i Brøndby Hallen den sidste søndag i januar, hvor man blev enige om en række punkter, man ville have skrevet ind i værdiaftalen.

– Vi har fået mange input på det stormøde, vi har holdt. De tanker og idéer har vi med til forhandlingsbordet.

Han ønsker dog ikke at komme ind på de specifikke krav:

– Jeg synes, vi er i en god proces, men på nuværende tidspunkt kan og vil jeg ikke kommentere på de krav og ønsker, som vi kommer med, siger Lars B. Petersen.

Når Fanafdelingen har forhandlet en aftale på plads med Global Football Holdings, skal de 1500 medlemmer afgøre, hvorvidt den skal endeligt godkendes.

Familien Brøndby – Bevar Brøndby IF er gået forrest i modstanden til det nye ejerskab, og de har fem klare krav til en værdiaftale.

Det kan du se på denne flyer:

Seneste nyt