1964

Helenius-agent flirter med Brøndby IF

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Nicklas Helenius’ agent Mads Bach Lund flirter med Brøndby IF, efter både Niels Frederiksen og Carsten V. Jensen har været ude at rose Silkeborg-topscoreren.

Brøndby IF er på jagt efter en høj angriber, som kan fylde godt i boksen. En profil, som Nicklas Helenius umiddelbart vil passe perfekt på med sine 195 centimeter og store hovedstødsstyrke.

Den brandvarme Silkeborg IF-angriber, som blev topscorer i sidste sæson, og som er fortsat af samme spor i denne sæson, får store roser fra netop Brøndby IF, hvor både Niels Frederiksen og Carsten V. Jensen har talt varmt om ham.

Selv har Nicklas Helenius udtalt, at han gerne ser sig skifte til en klub i udlandet, men Brøndby IF kan være interessant for den målfarlige angriber, fortæller hans agent Mads Bach Lund, som stod bag Mikael Uhres transfer fra SønderjyskE til Brøndby IF i sin tid.

– Brøndby er en fin klub, og vi oplevede senest med Mikael Uhre, at det lykkedes at bringe en spiller ind og ud med succes, så erfaringerne er jo gode, men det er ikke nødvendigvis samme case i det her tilfælde, lyder det kryptisk fra Mads Bach Lund til bold.dk.

Mikael Uhre havde en hård start i Brøndby IF, men da han først kom i gang, så han sig ikke tilbage, og han kunne i januar skifte Vestegnen ud med en lukrativ aftale i Philadelphia Union i USA. Det er en karriere-vej, som er meget interessant for Nicklas Helenius.

– Ja, hvis du lover, han ender i Philadelphia på samme vilkår som Uhre, så er det interessant, griner Mads Bach Lund, da han bliver spurgt om, hvorvidt det vil være interessant for Nicklas Helenius at lave samme move som Uhre ved at bruge Brøndby IF som springbræt.

Mikael Uhre skiftede til Philadelphia Union for cirka 20 millioner kroner, og han skrev en kontrakt på tre år med option på yderligere et år. Årslønnen er på den gode side af 10 millioner kroner.