1964

Her er Brøndbys trup mod Viborg FF

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndby IF har Mads Hermansen med i truppen til søndagens kamp mod Viborg FF, men også Jonathan Ægidius og Lucas Ziegler er udtaget til kampen, så det er endnu svært at forudse, om førstekeeperen står fra start.

Brøndby IF skal på en svær opgave søndag eftermiddag ude mod Viborg FF, hvor der meget gerne skal tre point på kontoen for at kravle nærmere top 6 som er første målsætning for sæsonen.

Forud for opgøret i det midtjyske har der været sat store spørgsmålstegn ved keeperpositionen, efter Thomas Mikkelsen blev skadet i sidste weekends pointdeling mod Randers FC, mens Mads Hermansen også har været skadet de seneste uger.

Umiddelbart er Mads Hermansen klar til opgøret. Han er i hvert fald udtaget til kampen, men Niels Frederiksen har i alt udtaget tre keepere, da også Jonathan Ægidius og Lucas Ziegler er med i truppen.

Derfor er det endnu for tidligt at konkludere, at Mads Hermansen kan starte inde.

På angriberpositionen har Ohi Omoijuanfo også været tvivlsom, efter han udgik fra sidste weekends kamp, men den norske angriber ser ud til at være fit for fight. Han er med i kamptruppen, som du kan se her:

1 Mads Hermansen (GK)
40 Jonathan Ægidius (GK)
50 Lucas Ziegler (GK)
2 Sebastian Sebulonsen
3 Henrik Heggheim
4 Sigurd Rosted
5 Andreas Maxsø
6 Joe Bell
7 Nicolai Vallys
8 Mathias Greve
9 Ohi Omoijuanfo
10 Daniel Wass
18 Kevin Tshiembe
22 Josip Radosevic
23 Christian Cappis
24 Marko Divkovic
25 Anis Slimane
27 Simon Hedlund
28 Jens Martin Gammelby
32 Frederik Alves
36 Mathias Kvistgaarden
41 Oscar Schwartau