1964

Her kaster han flasken fra Brøndbys udebaneafsnit

Brøndby IF - Agf 1-0

TV-billeder viser, at en person fra Brøndbys udebaneafsnit kaster en flaske efter hjemmebaneafsnittet på Stadion Florian Krygier. En fem-årig pige blev angiveligt ramt af et flaskekast.

Torsdagens Conference League-kamp mellem Pogoń Szczecin og Brøndby IF vil ikke blive husket for spillet på banen eller resultatet på 1-1.

I stedet vil opgøret blive husket for spillet uden for banen – nemlig på tribunerne, hvor nogle fans udviste elendig dømmekraft og uacceptabel opførsel.

Pogoń Szczecins fans valgte at hænge et banner op, hvor der stod Childfuckers med henvisning til sagen med den tidligere hooliganleder i Brøndby IF, Kevin Werner, som igennem en årrække misbrugte unge drenge og en pige.

Brøndbys fans gjorde sig også uheldig bemærket, da de ifølge polske medier kastede adskillige genstande – især flasker – efter hjemmebaneafsnittet på Stadion Floriana Krygiera.

På de sociale medier bevises det nu, at en person fra Brøndbys fan-afsnit kastede en flaske i høj fart efter de polske fans.

Se videoen her.

På de sociale medier er der også delt billede, som tydeligt viser det:

Personen på billederne bærer en Borussia Dortmund-hjemmebanetrøje, så hvilken præcis tilknytning han har til Brøndby IF, skal være usagt.

Polske medier skriver, at en fem-årig pige blev ramt og skadet af kasteskyts, og der skulle angiveligt være flere kast og ikke kun det, som TV-billederne fangede.