1964

Hermansen åbner døren for udlandsskifte til vinter

broendby-if-2048x1366

Brøndby-keeper Mads Hermansen vil ikke afvise, at han kunne have interesse i at skifte til en udenlandsk klub i januar. Men det skal være det rette for alle parter, slår den talentfulde målmand fast. Ekstra Bladet spår, at Brøndby kommer til at få minimum 25 millioner kroner for ham.

Mads Hermansen har blot været førstemålmand for Brøndby i halvande sæson, men hans kvaliteter og modenhed gør, at han allerede er et varmt navn i udlandet.

Tyske klubber skulle have et særdeles godt øje til den danske U/21-landsholdskeeper, og allerede til januar kan den spæde interesse udmønte sig i et reelt bud på Brøndby-profilen.

Hovedpersonen selv vil ikke afvise, at han til januar kan tage det store spring væk fra Brøndby. Det sker i et interview med bold.dk.

– Hvis det rigtige kommer, så kunne det måske (være til januar red.), men jeg er rigtig glad for at være i Brøndby. Det vigtigste for mig at spille en masse minutter og kampe, så det er mit største fokus, siger den unge keeper, som gør det klart, at det er en ambition at komme udenlands på et tidspunkt.

– Men det er klart, at det er en ambition på et tidspunkt, da det er noget, som jeg gerne vil. Det skal dog være det rigtige tidspunkt og den rigtige klub.

 

Ekstra Bladet: Kommer til at indbringe Brøndby omkring 25 millioner kroner

Ekstra Bladet vurderer også, at et skifte for Mads Hermansen kan ske i løbet af et af de kommende transfervinduer.

I deres transfergennemgang skriver de følgende om den 22-årige Brøndby-keeper:

– Kontrakten løber til sommeren 2025, men så længe er han ikke i Brøndby. Til sommer har han været fast mand i to år. Det kan være tidspunktet, hvor han skal tage næste spring. Det er svært at få mange millioner for en målmand, men han har enormt potentiale og bør indbringe Brøndby mindst 25 mio. kr.

Brøndby har de seneste år haft stor succes med at sælge keepere til udlandet – bedst eksemplificeret ved Lukas Hradecky og Frederik Rønnow.

 

Redaktionen anbefaler…
1. 
Medie: Brøndby kan score op mod 75 mio. kr. på Slimane
2. Ekstra Bladet: Ti spillere på vippen i Brøndby
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Niels Frederiksen sender alligevel Heggheim på tribunen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper