1964

Hermansen fejer kontraktsnak væk: Forventer vi følger planen

broendby-if-2048x1366

Kontrakt-nyt

Brøndbys keeper Mads Hermansen er ikke ved at sætte sin signatur på en ny aftale i Brøndby. Han ønsker at følge den plan, man lagde i foråret.

Mads Hermansen satte i foråret 2022 sin signatur på en kontraktforlængelse med Brøndby, så han er kontraktligt bundet med klubben frem til sommeren 2025.

Det ligger dog ikke i kortene, at den 22-årige keeper er i Brøndby i hele kontraktperioden, for da aftalen blev indgået, blev der lavet en plan for, hvornår han skulle sælges.

Den plan regner Mads Hermansen med, at man følger, selvom Carsten V. Jensen for nyligt åbnede op for at putte mere i lønningsposen for at forlænge aftalen yderligere.

– Jeg skrev en ny kontrakt i foråret, og jeg har lagt en god plan med klubben, som jeg forventer, at vi følger, siger Brøndbys ubestridte førstekeeper ifølge bold.dk.

Planen er ikke, at han skal sælges i denne måned, for Mads Hermansen planlægger at blive i Brøndby, men han vil lytte til de tilbud, der måtte tikke ind.

– Lige nu er planen, at jeg skal spille i Brøndby, men vi må jo tage alle henvendelser seriøst, som vi ville gøre, med det der nu skulle komme, siger han og tilføjer:

– Det er svært at sige det ene eller det andet, men hvis der kommer noget, må vi selvfølgelig forholde os til det.

broendbyforfan.dk har tidligere berettet, at tyske klubber skulle have et særdeles godt øje til keeperen – læs den historie her.

Mads Hermansen er et produkt af Masterclass, og han blev forfremmet til førstekeeper efter Brøndbys mesterskab i 2021, hvor han overtog tjansen fra Marvin Schwäbe.