1964

Hit or miss: Sådan har CV brugt 66.000.000 kroner på ét år

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen har en imponerende evne til at sælge spillere, men han har anderledes svært, når der skal spillere ind. broendbyforfan.dk tager et kig på hans mange indkøb inden for det seneste års tid.

Carsten V. Jensen er en eminent købmand. Han vil ikke betale overpris for andres spillere, men han skal oftest have overpris for sine egne spillere.

Selvom Carsten V. Jensen holder transfersummen nede, afspejler det sig også ofte i den kvalitet, som Niels Frederiksen får tilført sit Brøndby-hold – og det er bekymrende.

Inden for det seneste års tid har Brøndby IF købt spillere for samlet 66 millioner kroner, men hvor mange har været et hit?

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’

broendbyforfan.dk vurderer Carsten V. Jensens indkøb – der vurderes ud fra potentiale, pris og vedkommendes bidrag til Brøndby-holdet.

⭐⭐⭐⭐⭐ = Verdensklasse køb!

⭐⭐⭐⭐ = Mere end godkendt køb!

⭐⭐⭐ = Godkendt køb!

⭐⭐ = Leverpostej køb!

⭐ = Han er jo ikke god nok til Brøndby!

Christian Cappis: Hentet i Hobro IK for omkring 3,5 millioner kroner

Christian Cappis har bidraget med nogle afgørende mål, har en pæn bevægelighed og er en fin breddespiller, hvilket prisen også afspejler.

broendbyforfan.dk vurderer: ⭐⭐⭐

Læs også: Derfor trækker Wass-transfer ud

Rasmus Wikström: Hentet i IFK Göteborg for omkring 1 million kroner

Midtstopperen har været hårdt ramt af skader, og han ligner ikke et bidrag til klubbens førstehold inden for de kommende år, men en udlejning til SønderjyskE kan ændre tingene.

broendbyforfan.dk vurderer: ⭐⭐

Carl Björk: Hentet i Norrköping for omkring 4 millioner kroner

Den svenske angriber ligner en mand, der bare ikke har niveau til Brøndby IF. Han har blot spillet 11 kampe uden mål til følge. Det er så langt fra et pletskud, man kan komme på at finde Mikael Uhres afløser.

broendbyforfan.dk vurderer:

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF

Kevin Tshiembe: Hentet i Lyngby BK for omkring 5 millioner kroner

Den var god. Motoren skulle lige varmes op, hvilket er helt naturligt, når man skifter en bundklub ud med en topklub i Danmark. Kevin Tshiembe ligner en mand, som kommer til at spille i Brøndbys midterforsvar i mange år.

broendbyforfan.dk vurderer: ⭐⭐⭐⭐

Mathias Greve: Hentet i Randers for omkring 7,5 millioner kroner

Puha, den var anderledes grum. Mathias Greve var imponerende i Randers, men skinnet bedrager. Offensivspilleren virker tung og uopfindsom på den sidste tredjedel af banen. Carsten V. Jensen skulle måske have flottet sig og hentet en lidt større profil til at afløse Jesper Lindstrøm.

broendbyforfan.dk vurderer: ⭐⭐

Læs også: Journalist: Wass og Brøndby IF har forhandlet personlige detaljer på plads

Henrik Heggheim: Hentet i Viking for omkring 10 millioner kroner

Den unge forsvarsspiller har nogle klare udsving i sit spil, men der er potentiale i knægten, som kan blive en gevinst på længere sigt.

broendbyforfan.dk vurderer: ⭐⭐⭐(⭐)

Joe Bell: Hentet i Viking for omkring 10 millioner kroner

Det er en speget størrelse, det her. Joe Bell har nemlig nogle klare kvaliteter, men det ligner ikke, at Carsten V. Jensen vidste, at midtbanespilleren er klar bedst på 6’eren. Og der har man jo løntunge Josip Radosevic, som Niels Frederiksen ynder at bruge.

broendbyforfan.dk vurderer: ⭐⭐⭐

Læs også: Hjulsager om BIF-retur: Svært med den nuværende strategi

Frederik Alves: Hentet i West Ham for omkring 7,5 millioner kroner

Det er svært at vurdere Frederik Alves på de få minutter, han har fået. Men der må være en grund til, at han ikke har fået flere minutter – udover de småskader han har døjet med. Det ligner ikke en mand, som Niels Frederiksen ser noget stort lys i.

broendbyforfan.dk vurderer: ⭐⭐

Marko Divkovic: Hentet i Dunajska Streda for omkring 7,5 millioner kroner

Den kroatiske angriber scorede ikke mange mål under sit lejeophold i Brøndby, men han havde nogle kvaliteter, som Carsten V. Jensen forelskede sig i. Man kunne også godt spotte dem sporadisk som fodboldfan, men hold da op. Hans sande niveau har vist sig siden købet, og ja… det er godt nok lavt.

broendbyforfan.dk vurderer:

Sebastian Sebulonsen: Hentet i Viking for omkring 10 millioner kroner

Højrebacken fra… Viking(!) er kun lige tiltrådt, men han virker som en spændende, angrebsivrig back, som lader til at være en opgradering i forhold til Andreas Bruus.

broendbyforfan.dk vurderer: ⭐⭐⭐(⭐)

Læs også: Medie: Brøndby arbejder på transferfrit Durmisi-scoop