1964

Hjulsager om BIF-retur: Svært med den nuværende strategi

broendby-if-2048x1366

Andrew Hjulsager kunne godt tænke sig at spille for Brøndby en dag i fremtiden, men han har svært ved at se det ske med den nuværende strategi, som han i øvrigt mener er den rigtige.

Andrew Hjulsager skiftede fra Brøndby til den spanske klub Celta Vigo i januar 2017, da han blot havde et år tilbage af sin aftale med de blå/gule.

Opholdet i det spanske kunne dog bedst sammenlignes med en tør tapas og en halvlunken sangria, for midtbanespilleren fandt aldrig melodien i Sydens sol.

Læs også: Dansk journalist hinter Wass-transfer til Brøndby

Et lejeophold i Granada hjalp ham heller ikke på rette vej, og derfor skiftede han i 2019 til belgisk fodbold, da han landede en aftale med KV Oostende.

Den tidligere Brøndby-spiller fandt fodboldglæden igen, og han blev en pæn succes i klubben, som to år senere solgte ham til Gent, hvor han i dag er på kontrakt.

Andrew Hjulsager har store drømme for sin fremtid, og han er vild med livet som udlandsprofessionel – selvom det trækker i ham at vende hjem til Brøndby IF.

– Jeg kunne da godt tænke mig at vende hjem, men det er svært at få det til at passe sig, konstaterer han i BrøndbyLyd.

– Med den strategi de kører, og som jeg i øvrigt synes er den rigtige, så tror jeg, at det bliver svært. Jeg vil gerne, hvis det kan passe, men lige nu er det ikke sandsynligt, siger han til fanpodcasten.

Andrew Hjulsager henviser til strategien om, at Brøndby helst ikke vil lægge en transfersum for spillere over 27 år, mens de vil satse på unge spillere med salgspotentiale.

Læs også: Medie: Andreas Bruus til lægetjek i Troyes

Wass vil hjem

En anden tidligere Brøndby-spiller, der dog godt kunne se sig trække i den blå/gule trøje meget snart er midtbanespilleren Daniel Wass.

Ifølge spanske medier er han på vej retur til den københavnske Vestegn, og Andrew Hjulsager afslører i podcasten, at Daniel Wass vil hjem.

– Jeg talte faktisk med Wass om det for noget tid siden, og han sagde, at de gerne ville hjem til Danmark.

Andrew Hjulsager er 27 år, og han har kontraktudløb i Gent i sommeren 2025.

Læs også: Brøndby scorer tocifret millionbeløb på Bruus