1964

Ilsø revser Brøndby: ‘Mangler folk, der tør have bolden’

TV3 Sports fodboldekspert Ken Ilsø mener, at Brøndby mangler en plan offensivt, og så efterlyser han mellemrumsspillere, der tør have bolden.

Brøndby lignede et hold uden en plan søndag eftermiddag mod FC Nordsjælland, og det endte også uden point til de blå/gule i en kamp, som de tabte med 1-3, og hvor de nærmest ikke fik testet Farum-klubbens keeper, Andreas Hansen.

Alt gik galt. Mere eller mindre. Brøndby fejlede defensivt, hvor de tillod FC Nordsjællands unge, angrebslystne drenge at bryde igennem på den ene kontra efter den anden.

På midten af banen formåede Josip Radosevic og Anis Slimane aldrig at få fat, mens Mathias Greves berøringer nærmest kunne tælles på en hånd.

På 10’er positionen havde Oskar Schwartau svært ved at binde spillet sammen, men han fik heller ikke meget hjælp af hverken Mathias Kvistgaarden eller Marko Divkovic.

Læs også: KEP til Brøndby: ‘Køb ham – Det er et godt match’

En sort eftermiddag for Brøndby IF, og TV3 Sports fodboldekspert Ken Ilsø havde heller ikke svært ved at adressere de åbenlyse problemer på holdet.

– De mangler en plan offensivt, og de mangler centrale mellemrumsspillere, som tør have bolden og vende med den, analyserede han efter opgøret til TV3 Sport.

De mange opspilsfejl bemærkede TV3 Sport-eksperten også, og han pointerede flere åbenlyse fejl af Josip Radosevic og Anis Slimane, som aldrig fandt fodfæste i opgøret.

– Brøndby lavede mange opspilsfejl gennem midten, og de blev tvunget til at spille ud på siden, hvorfra de slog en masse indlæg, som aldrig rigtig blev farligt.

Læs også: Journalist: Wass og Brøndby IF har forhandlet personlige detaljer på plads

Selvom Brøndby i det store hele lignede et hold, der tabte til sig selv, hylder Ken Ilsø modstanderholdet fra FC Nordsjælland, som ifølge ham netop turde have bolden.

– FC Nordsjælland turde at spille op igennem midten, og de turde at vende på Brøndbys pres. 3-1 var ikke et mål for lidt, konkluderede Ken Ilsø videre.

Brøndby IF indtager syvendepladsen i Superligaen efter to kampe, mens FC Nordsjælland har førstepladsen med seks point.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF