1964

Ingen Brøndby: David Wagner tæt på at lande job i Norwich

Trænernyt

Det var et interessant trænerrygte, da David Wagner blev kædet sammen med den ledige cheftrænerstol i Brøndby, men det bliver ikke til mere end et rygte. Tysk-amerikaneren er tæt på et retur til England.

Et stort trænernavn dukkede op på rygtebørsen for nogle uger siden, da den tidligere Huddersfield-succestræner David Wagner blev nævnt som en mulig ny cheftræner for Brøndby.

Og hovedpersonen udtalte via sit agentbureau, at han fandt Brøndby interessant på grund af klubbens historisk og størrelse i dansk fodbold, og at han var åben for at tage en snak med Carsten V. Jensen.

Ifølge Ekstra Bladet har der også været samtaler mellem partnerne, men samme avis kunne fredag meddele, at der er blevet foretaget en kovending i trænerjagten, da Jesper Sørensen nu kraftigt bejler til jobbet.

Og den kovending skyldes måske, at David Wagner inden for de seneste dage har ligget i tætte forhandlinger med Championsship-klubben Norwich, der i juledagene fyrede Dean Smith.

Flere engelske medier – blandt andet talkSPORT – erfarer, at David Wagner er favorit til at overtage rollen som cheftræner for kanariefuglene, som indtager en 7. plads i Championsship.

David Wagner har angiveligt været en af Brøndbys trænerfavoritter, men den tysk-amerikanske cheftræner ser ud til at have valgt at afvise Carsten V. Jensen og co. for at vende retur til Championsship.

Den 51-årige cheftræner har erfaring fra Championsship fra sin tid i Huddersfield, som han lykkedes at spille op i Premier League – og endda overleve den første sæson i verdens bedste liga.

Trænerjagten kan derfor fortsætte i Brøndby, hvor bestyrelsesformand Jan Bech Andersen i et nyligt interview har udtalt, at man er så tæt på målstregen, som man overhovedet kan være.