1964

Iskold Jan Bech på Instagram: Get a life!

Brøndby IF - Ob 2-0

I sine følelsers vold udsendte Jan Bech Andersen søndag aften et opslag på de sociale medier, hvor han blandt andet langede ud efter sine kritikere og de ballademagere, der har kostet Brøndby udebanefans resten af 2022.

Brøndby IF har haft et voldsomt hårdt 2022, hvor klubben har præsenteret på et meget lavt niveau, hvilket har betydet, at man har haft svært ved at svinge sig op i toppen af 3F Superligaen.

På tribunerne har der tilmed været den ene skandale efter den anden, og det har ført til, at Brøndby IF ikke må have udebanefans med i resten af 2022.

Bægeret har tilsyneladende været lige ved at flyde over for storaktionær Jan Bech Andersen, som i sine følelsers vold søndag aften udsendte et længere statement på sin Instagram-profil.

Se det her:

Foto: Jan Bech Andersen/Instagram

I opslaget langer han blandt andet ud efter de kritikere, der har svinet ham til. De kritikere, der har krævet fyringer til højre og venstre, og ikke mindst de kritikere, der har sørget for, at man har fået bøder i millionklassen og frataget andre fans muligheden for at følge Brøndby IF i resten af 2022 på udebane.

Brøndby IF vandt søndagens kamp mod Randers FC med 3-2 på scoringer fra Andreas Maxsø, Simon Hedlund og Kevin Tshiembe.

Sejren betyder, at Brøndby IF igen har kontakt med top 6. Blot ét point er der til AGF på 6. pladsen.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha-capo om Vallys-historie: ‘Han må løbe hvorhen, han vil’
2. CV ville ikke stille op til interviews efter skuffelse på hjemmebane
3. Rørt Ohi bemærkede Sydsidens sang og banner: Wow!
4. Sportsaviser frygter for Niels Frederiksens job efter ny skuffelse
5. Niels Frederiksen efter spørgsmål om fremtiden: Glad for at være her