1964

Italiensk medie: Spurs har Frendrup på blokken

Dette er en rygtehistorie

Morten Frendrup er stærkt spillende for Genoa, og det har man fået øjnene op for i Premier League-klubben, Tottenham Hotspur, der angiveligt lurer på et januarbud.

Morten Frendrup sagde i slutningen af januar i år farvel til den københavnske Vestegn for at starte et nyt eventyr i Italien, hvor han skrev en fire-årig aftale med Genoa.

Dermed sagde han også farvel til sin hjerteklub, Brøndby IF, som gav ham Superliga-debut i en alder af kun 16 år, da han blev skiftet ind i en udekamp mod Lyngby BK.

Den danske midtbanespiller fik en svær start i Genoa, som bænkede ham i de første fem kampe, hvorefter han blev brugt på en uvant backplads – dog med succes.

Trods mere personlig succes hen over foråret, kunne han ikke forhindre en nedrykning til den næstbedste række, for det endte med en skuffende 19. plads ud af 20 hold.

I Serie B har Morten Frendrup fået en nøglerolle for Genoa, hvor han er blevet fast starter – primært på sin favoritposition på midtbanen.

Hans præstationer i den næstbedste række er ikke gået ubemærket hen, for ifølge det italienske medie, seriebnews.com, står den tidligere Brøndby-spillers navn på Antonio Contes ønskeliste i Tottenham Hotspur.

Morten Frendrups alsidighed kan komme ham til gode i jagten på et stort skifte, og i Tottenham Hotspur ser man måske en mini Pierre Emile Højbjerg i ham.

Morten Frendrup har dog erklæret sig glad i Genoa, og han har også en kontrakt helt frem til 2026.