1964

Jan Bech: Wass vil hjem!

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Jan Bech Andersen håber, at Brøndby IF kan få Daniel Wass hjem, for ifølge Brøndbys storaktionær vil den danske landsholdsspiller gerne fuldføre et skifte til Vestegnen.

Daniel Wass og Brøndby IF har danset tæt de seneste måneder, men endnu har parterne ikke landet en aftale, selvom der i de seneste dage har foregået intense forhandlinger om fremtiden.

Læs også: Brøndby-fans sender to stewards på hospitalet

Det er Atletico Madrid, som står i vejen for en transfer, for Daniel Wass og Brøndby IF skulle være enige om de personlige forhold, hvilket du kan læse om her.

Den spanske klub står dog fast på, at de vil have mere end bare et symbolsk beløb for Daniel Wass, som i pre-season har vist lovende takter og senest scorede et drømmemål, som du kan nyde her.

Daniel Wass står dog fast på, at han vil skifte den spanske hovedstad ud med Vestegnen denne sommer, da hans familie ønsker at komme hjem til Danmark inden børnenes skolestart.

Læs også: Ny angriber på vej til Brøndby IF: Niels Frederiksen brød ud i grin

På Instagram har Jan Bech Andersen nu kommenteret på Daniel Wass’ fremtid, og han skriver, at en handel sker, hvis ‘gud vil det’, ‘da han ved, hvad Daniel Wass vil’.

Daniel Wass forventes at få en backup-rolle i Atletico Madrid, hvis han bliver, da spanierne allerede har købt en anden højreback i Udineses Nahuel Molina, som kostede 93 millioner kroner.

Læs også: Overvældet Divkovic: Jeg er bare glad

Læs også: Se målet her: Daniel Wass scorer vanvidskasse for Atletico Madrid