1964

Jan Bech indikerer på Instagram: Værdiaftale meget tæt på

Brøndby IF - Ob 2-0

En værdiaftale mellem klubben og Fanafdelingen er meget tæt på, melder bestyrelsesformand Jan Bech Andersen på sin Instagram-profil.

Der har været forhandlet intenst om en værdiaftale mellem Brøndby og Fanafdelingen i de seneste måneder.

En værdiaftale, der skal sikre samspillet mellem fansene og de amerikanske ejere, Global Football Holdings, som har delt vandene siden deres ankomst til klubben.

Som direkte konsekvens af, at den amerikanske investeringsfond nogle måneder tilbage købte aktiemajoriteten i klubben, valgte Alpha at indstille al tribuneaktivitet.

Læs også: Jan Bech: Snart fuldtidsprofessionelle kvindespillere i Brøndby

Den fanfraktion, som har skabt en magisk stemning siden 2006, var pludselig fortid, hvilket efterlod Sydsiden som en skygge af sig selv.

Den stemning, som vi kender det fra Alpha, kommer først tilbage, når en værdiaftale er underskrevet. Og det kan tilsyneladende ske meget snart.

I nogle opsigtsvækkende kommentarer på Instagram skriver bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, at det ikke varer længe, inden en værdiaftale er på plads.

Yderligere bliver der spurgt mere specifikt ind til værdiaftalen, og her mere end indikerer bestyrelsesformanden, at der er noget på plads inden næste hjemmekamp mod Randers om blot en uge.

Screendump: Instagram

Læs også: Fik privat besked fra Ohi: ‘Det betyder meget for mig’

Jan Bech Andersens kommentarer på Instagram har allerede fået stor omtale på de sociale medier, mens Onside-studiet også viste et screendump fra ovenstående tråd.

I et opslag på Instagram sender Jan Bech Andersen også rosende ord efter de unge guttere i capotårnet til aftenens kamp mod AGF.

– Tak svende for opbakningen og stemningen. Godt gået, det er stærkt, skriver han blandt andet.

broendbyforfan.dk talte før opgøret med Alex Adamsen, som står bag den nye fanbevægelse, og han fortalte, at man er klar til at vige pladsen igen, så snart Alpha er klar til at tage over:

– Vi er kun midlertidige afløsere for Alpha, og vi er ikke imod den orange protest. Vi er som sagt stadig kun en form for afløsere for Alpha. Vi i gruppen ønsker ingen debat, og vi ønsker at være helt neutrale i det cirkusdrama, som nogle sofafans og medier skaber, sagde han blandt andet.

Læs hele interviewet her.

broendbyforfan.dk har tidligere været i dialog med Familien Brøndby, som ikke ønsker at kommentere på værdiaftalen af respekt for de parter, der forhandler.

Læs også: Ohi Omoijuanfo hylder 16-årig Brøndby-capo

Relaterede nyheder

Seneste nyt