1964

Jan Bech søgte transfer-indsigt hos spansk sportsdirektør

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Det var med henblik på at blive klogere på det spanske- og portugisiske marked, at Jan Bech Andersen holdt møde med den spanske sportsdirektør, Miguel Torrecilla. Det hævder bestyrelsesformanden i hvert fald.

B.T. bragte onsdag eftermiddag historien om, at Jan Bech Andersen havde afholdt møde med den spanske sportsdirektør, Miguel Torrecilla.

Læs også: Avis: Jan Bech har været i dialog med spansk sportsdirektør

En 52-årig sportsdirektør, der i øjeblikket er uden job, efter han i november sidste år stoppede i den spanske klub, Real Zaragoza.

Derfor var det nærliggende at spekulere i, at Brøndby sonderer markedet for en mulig afløser for Carsten V. Jensen.

Brøndbys nuværende fodbolddirektør står med et stort ansvar for klubbens nuværende situation, og derfor er han ligesom cheftræner Jesper Sørensen under et stort pres.

Men en ændring i det sportslige set-up er ikke under opsejling, slår Jan Bech Andersen fast i kølvandet på hans samtale med den spanske sportsdirektør.

Brøndbys bestyrelsesformand fortæller til B.T., at han holder kaffemøder med mange mennesker med henblik på at uddanne sig selv.

Læs også: Medie: Brøndby har AaB-profil på blokken

Ifølge Jan Bech Andersen ønskede han at spørge den erfarne spanier ind til både det spanske- og portugisiske marked.

– Helt specifikt omkring spanske og det portugisiske marked samt scouting i ungdomsrækkerne på den iberiske halvø, hvor der går en bro til Afrika og Sydamerika, hvor vi måske kan jagte den næste Diomande, skriver bestyrelsesformanden i en besked til B.T.

Brøndby-bossen henviser her til Ousmane Diomande, som FC Midtjylland hentede i nigerianske O.S. Abobo og senere udlejede til portugisiske Mafra, inden man solgte forsvarsspilleren til Sporting Lissabon for over 80 millioner kroner.

I det skriftlige interview med B.T. udstikker Jan Bech Andersen også en klar garanti til fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

– Jeg kan kategorisk afvise, at der er nogen planer om udskiftning.

Carsten V. Jensen har været i Brøndby siden sommeren 2019.

Læs også: Se videoerne: Derby-heltene hyldet ude foran Brøndby Stadion

Seneste nyt