1964

Jan Bech vil buldre frem: ‘Forvent handler i Vallys-størrelsen’

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Jan Bech Andersen vil have vægt bag ordene om, at man vil kæmpe med om mesterskabet, og derfor kommer Brøndby til at betale stort for nye profiler i de kommende transfervinduer.

Kæmpe med om mesterskabet og deltage i europæisk fodbold. Sådan lyder målsætningen i Brøndby, efter Global Football Holdings er trådt ind i klubben.

Det kræver dog, at der bliver tilføjet en lille håndfuld markante navne, og det er Jan Bech Andersen udmærket klar over. Derfor vil Brøndby træde op på den store klinge.

– Man kan godt begynde at forvente handler i samme lag, som da vi hentede Nicolai Vallys i sommer, siger bestyrelsesformanden til bold.dk.

22,5 millioner kroner betalte Brøndby angiveligt for Silkeborg-profilen, og hvis man vil op på den øverste hylde i dansk fodbold, skal sådanne handler ske med hyppigere frekvens.

– Det er det niveau, vi skal stile efter, for ellers bliver det nogle tomme tønder, der buldrer, hvis der ikke er noget vægt bag det her, siger Jan Bech Andersen.  

I interviewet lægger bestyrelsesformanden heller ikke skjul på, at det økonomiske råderum er til stede, og at det derfor handler om at få lavet de rigtige ting.

Brøndby ønsker også at speede processen op omkring ansættelsen af en ny cheftræner, så man har en ny træner klar inden transfervinduets start – læs mere om den historie her.