1964

Jan Bech vil have store profiler: ‘Har budt på ret mange spillere fra en høj hylde’

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Dette er en rygtehistorie

Brøndbys ejer Jan Bech Andersen vil have Carsten V. Jensen til at spendere spillere på store profiler, og fodboldbossen skulle angiveligt være klar til at sætte midler af til det. Klubben har i indeværende transfervindue budt på en bred vifte af spillere, erfarer B.T.

Brøndby IF har hentet Sebastian Sebulonsen ind som højreback som direkte erstatning for Andreas Bruus, men ellers har Carsten V. Jensen ikke svunget om sig med de store handler. Faktisk har der været meget stille på Vestegnen.

Brøndbys fodbolddirektør er dog på markedet efter nye spillere, og det er slut med leverpostej-handler. Brøndby IF skal have profilerede navne ind, og det er angiveligt et meget stort ønske for Brøndbys ejer Jan Bech Andersen, at der kommer store profiler ind.

Læs også: Dansk avis: Brøndby IF kan miste stor profil – Bud på vej

Ifølge B.T. har Brøndby-ejeren udtrykt sit ønske til Carsten V. Jensen, som angiveligt har accepteret klubejerens ønske, og derfor er der afsat midler af til, at man kan spendere et større millionbeløb på nye spillere denne sommer.

B.T. fortæller i deres transferpodcast ‘Transfervinduet’, at man især er på udkig efter en angriber og en offensivspiller. Brøndby IF skulle angiveligt have forespurgt sig på spillere, som ikke spiller i europæisk fodbold, men som er fra en høj hylde.

Læs også:  Brøndby IF har overhånden: Her er FCK’s bud på Vallys

Mediets journalist Steffen Gronemann fortæller også, at Brøndby IF byder på et stort antal spillere – og har gjort det i det meste af sommerens transfervindue.

– Jeg har hørt, at de har budt på ret mange spillere i det her transfervindue. Mange spillere vil gerne til Brøndby IF, men klubberne forlanger for høje priser, når Brøndby banker op. Det er en 5-6 spillere, hvor man har prøvet, og hvor spilleren vil, men hvor prisen er på høj. Men ja, de er på markedet efter nye spillere, siger han.

Hør hele B.T.’s transferpodcast her.

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’

 Læs også: Derfor trækker Wass-transfer ud