1964

Jesper Lindstrøm forgylder Brøndby IF

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Carsten V. Jensen har det store dollarsmil på, når snakken falder på Jesper Lindstrøm, som sikrer Brøndby IF mange millioner kroner både nu og formentlig også i fremtiden.

Jesper Lindstrøm skiftede i sidste sommers transfervindue til Eintracht Frankfurt i en stor aftale, som sikrede Brøndby et sted mellem 50- og 55 millioner kroner.

Aftalen er dog skruet sådan sammen, at Brøndby IF får flere millioner alt efter danskerens præstationer, og derfor er der allerede faldet bonuspenge til den københavnske Vestegn.

Det bekræftede fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, da han besøgte BrøndbyLyd til en stor snak om transfers, hvor han også afslørede, at der stadig er mange bonusser i aftalen med Eintracht Frankfurt, som kan blive udløst i denne og den kommende sæson.

– Han (Jesper Lindstrøm red.) skal ikke sælges videre endnu. Der er stadig mange bonusser i hans aftale, som vi skal have hjem, før vi tager videresalgsklausulen, lyder det fra CV i podcasten.

Dermed afslørede Brøndby-bossen også, at de blå/gule får en procentdel af det beløb, Eintracht Frankfurt sælger ham for – og det kan blive et betragteligt beløb, for nogle af verdens største klubber meldes interesserede i ‘Jobbe’, hvilket du kan læse her.

Carsten V. Jensen håber dog ikke, at Jesper Lindstrøm bliver solgt i det forestående transfervindue.

– Han skal først sælges næste sommer eller sommeren efter, så vi kan få alle bonusser hjem. Og så skal han videre til en stor klub for mange hundrede millioner kroner.

Brøndby-bossen afslørede i podcasten ikke, hvor mange procenter Brøndby IF får af et eventuelt videresalg, men det bliver næppe peanuts, der lander i de blå/gules kasse.

Ifølge Transfermarkt har Jesper Lindstrøm en værdi på 165 millioner kroner, og hvis man tager bare 10 procent af det beløb, vil tyskerne skulle betale yderligere 16,5 millioner kroner til Brøndby IF.

Du kan høre hele BrøndbyLyds podcast med Carsten V. Jensen her, hvor han blandt andet fortæller om et dramatisk forløb i forbindelse med købet af Ohi Omoijuanfo, hvor Røde Stjerne var meget tunge at danse med.