1964

Jesper Lindstrøm kontaktede Niels Frederiksen: Ked af hans Brøndby-stop

Den tidligere Brøndby-spiller, Jesper Lindstrøm, fortæller, at han kontaktede Niels Frederiksen, efter cheftræneren forlod Brøndby tidligere på ugen. Brøndbys nuværende venstreback Blás Riveros sendte også en hilsen til den afgåede cheftræner.

Niels Frederiksen pakkede sine ting og forlod Brøndby i mandags, efter han og klubben var blevet enige om at stoppe samarbejdet et halvt år før tid.

Den 52-årige cheftræner har siden modtaget massiv støtte og stor hyldest for sine 3,5 år på den københavnske Vestegn – også hans tidligere spiller, Jesper Lindstrøm, sendte en hilsen til den afgåede Brøndby-cheftræner.

– Jeg har skrevet en besked til ham, for han er altid så sød til at skrive til mig, når det går godt. Jeg skrev, jeg var ked af at høre om hele situationen, og at han ikke var der, når jeg havde muligheden for at komme hjem og sige hej på en fridag, siger Jesper Lindstrøm fra landsholdslejren ifølge bold.dk og tilføjer:

– Jeg ønskede ham held og lykke i fremtiden, og jeg ved også godt, at man som træner skal prøve lidt forskellige ting i karrieren, men jeg er ked af, at han ikke er der mere. Han var der altid til at støtte mig, og han er én af dem, der har hjulpet mig allermest til at nå dertil, hvor jeg er i dag.

Jesper Lindstrøm fik sit store gennembrud under Niels Frederiksen, inden han i sommeren 2021 fuldførte et stort skifte til den tyske klub, Eintracht Frankfurt.

Det er ikke kun Jesper Lindstrøm, der har taget afsked med Niels Frederiksen, for Brøndbys venstreback, Blás Riveros, sendte også en kærlig hilsen på de sociale medier:

– Jeg har ikke nok taknemmelige ord til at udtrykke, hvor meget du har lært mig. Med dig lærte jeg mere, end jeg kunne tro. Tak for alt, Niels.

Foto: Blas Riveros/Instagram