1964

Jesper S. om Ohi som viceanfører: Han er en god repræsentant for os

Jesper Sørensen roser Ohi Omoijuanfo, som onsdag er blevet udnævnt til viceanfører i Brøndby.
AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Jesper Sørensen er fuld af lovprisende ord om Ohi Omoijuanfo, som på rekordtid har bragt sig helt op i toppen af Brøndby-hierakiet.

Brøndby hentede Ohi Omoijuanfo på næstsidste dage af transfervinduet i sommer, og siden den dag har han taget enorme skridt.

På banen er han gået forrest med sin spidskompetencer, som er at score mål, men han har også vist andre styrker.

Hans evne til at lede er nemlig ikke gået ubemærket hen hos cheftræner Jesper Sørensen, der har udpeget ham til viceanfører.

– Ohi kom til Brøndby for blot et halvt år siden, men dagligt viser han os og sine holdkammerater, at han kan lede andre ved at omfavne omgivelserne med stor glæde og tro, og samtidig har han en voldsom sult efter at vinde, siger Jesper Sørensen og tilføjer:

– Samlet gør det Ohi til en god repræsentant for det hold, vi har, og den retning vi ønsker at sætte.

Ohi Omoijuanfo kommer formentlig til at bære anførerbindet i langt de fleste kampe, da den nyudnævnte anfører Kevin Mensah kun lige er på vej retur fra en grim skade.

29-årige Ohi Omoijuanfo blev hentet til Brøndby fra Røde Stjerne på en kontrakt frem til sommeren 2025 med en købspris på 7,5 millioner kroner.

Han står noteret for fem mål og én assist i ni Superliga-kampe, og han har i løbet af sin tid i Brøndby fået debut på Norge A-landshold.

Du kan læse mere om Jesper Sørensens begrundelse for valg af anfører her.

Relaterede nyheder

Seneste nyt