1964

Jesper Sørensen flytter familien med til Brøndby

Jesper Sørensens faste base bliver i København, hvor hans familie snart tilslutter sig.
Jesper Sørensen, assistenttræner [P7883](Brøndby IF)

Brøndbys cheftræner Jesper Sørensen river teltpælene op og flytter familien fra Aarhus til København.

Jesper Sørensen har arbejdet i Københavnsområdet i de seneste år – først som assistenttræner for Brøndby og derefter et år som landstræner for Danmarks U/21-hold.

Privat har han dog ikke været tilknyttet det københavnske, for han og familien har boet i Aarhus, hvilket har betydet timevis på de danske motorveje.

Men det er slut nu.

Brøndbys nye cheftræner Jesper Sørensen fortæller i et interview med B.T., at han og familien planlægger at forlade Aarhus for at finde en fast bopæl i København.

– Vi har en plan om at flytte til København med familien, og det gør det lidt nemmere, siger Jesper Sørensen i interviewet.

Jesper Sørensen har en arbejdsbolig i København, som han bor i for øjeblikket – og som han har boet i store dele af de seneste ansættelser hos Brøndby og DBU.

– Jeg bor derovre (i min arbejdsbolig red.), for jeg kan ikke køre frem og tilbage, men familien er i Aarhus lige nu. Jeg kører hjem indimellem, men det er klart, at jeg har min dagligdag i København.

Jesper Sørensen har fået en fremragende start som cheftræner for Brøndby med sejre i alle fire træningskampe. De seneste to i Atlantic Cup.

Brøndby åbner Superliga-sæsonen den 19. februar med en hjemmekamp mod nedrykningsaspiranterne fra AC Horsens.

Relaterede nyheder

Seneste nyt