1964

Jesper Sørensen om anførervalg: Wass var også et godt bud

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Brøndbys cheftræner Jesper Sørensen fortæller, at Daniel Wass også var i spil til at blive anfører i Brøndby, men valget faldt på Kevin Mensah og Ohi Omoijuanfo.

Jesper Sørensen udpegede for nyligt sin nye anfører, da han valgte at forfremme Kevin Mensah til anfører, mens Ohi Omoijuanfo blev viceanfører.

Dermed fik Brøndbys nye cheftræner løst den hovedpine, som han fik, da Andreas Maxsø skrev en kontrakt med Major Soccer League-klubben, Colorado Rapids.

Det lå ellers i kortene, at Daniel Wass ville blive enten anfører eller viceanfører, men sådan skulle det ikke gå. Det er der dog intet odiøst i, mener Jesper Sørensen.

– Han er ikke anfører, fordi jeg har valgt de andre. Daniel (Wass, red.) er en del af anførergruppen og er også et rigtig godt bud. Men jeg har så valgt nogle andre, siger han til Ekstra Bladet.

Jesper Sørensen ønsker ikke at kommentere specifikt på, hvorfor valget ikke faldt på Daniel Wass, men han fastslår, at den danske landsholdsspiller er højt i hierakiet.

– Han (Wass, red.) er en del af anførergruppen, og han er heller ikke så langt nede af listen, hvis jeg skal sige det sådan, slutter Jesper Sørensen snakken om Wass.

Jesper Sørensen kommenterede for få dage siden på valget af Ohi Omoijuanfo som viceanfører. De kommentarer kan du læse mere om her.

Vær med i lodtrækningen om en Brøndby-trøje med valgfrit tryk - Følg broendbyforfan.dk på Twitter eller Instagram her 👇

Relaterede nyheder

Seneste nyt