1964

Jesper Sørensen om Wass som højreback: Handler om balance

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Brøndbys cheftræner Jesper Sørensen fortæller, at han spiller med Daniel Wass på højreback, fordi der skal være balance.

Daniel Wass blev foretrukket som højreback under daværende cheftræner Niels Frederiksen, og det er fortsat under Jesper Sørensens ledelse.

Den nye Brøndby-cheftræner har også placeret den danske landsholdsspiller på backen, hvilket har efterladt Sebastian Sebulonsen på bænken.

Selvom Daniel Wass har nogle tydelige kvaliteter på banens midte, er der en helt speciel grund til, at Jesper Sørensen disponerer, som han gør.

– Det handler om sammensætning og balance. Vi vil gerne angribe, men vi skal også finde en balance., siger Brøndbys cheftræner til TV3+.

Ifølge Jesper Sørensen er Daniel Wass en anden type spiller end Sebastian Sebulonsen, og det har også betydning for valget.

– Spørgsmålet er, om vi har brug for en, der løber op og ned ad linjen, eller om vi har brug for en anden type. Og Wass er ikke typen, der løber op ned og ad linjen.

Èn ting er dog sikkert. Jesper Sørensen vælger ikke Daniel Wass på højrebacken, fordi han ikke stoler på Sebastian Sebulonsen.

– Jeg synes, at Sebulonsen er god. Han har vist, at han er en dygtig spiller. Det er han bestemt, slår Brøndby-træneren fast.

Sebastian Sebulonsen blev hentet til Brøndby kort før Daniel Wass’ skifte. Den norske højreback blev hentet i Viking for over ti millioner kroner.

Relaterede nyheder

Seneste nyt