1964

Jesper Sørensen ryster på hovedet: Vi er ikke rugekasse-klub

Cheftræner Jesper Sørensen vil ikke høre tale om, at Brøndby agerer rugeklub for Augsburg efter lejeaftalen med Frederik Winther.
Jesper Sørensen, assistenttræner [P7883](Brøndby IF)

Brøndbys cheftræner Jesper Sørensen afviser fuldkommen, at klubben agerer rugekasse for blandt andet Augsburg på trods af lejeopholdet med Frederik Winther.

Brøndby lejede Frederik Winther på transfervinduets sidste dag, da man hentede den unge stopper til klubben på en aftale frem til sæsonens afslutning.

Det er der som sådan ikke noget odiøst i, men handlen har skabt røre i Brøndbys fanbase, fordi Frederik Winther hentes i en af Brøndbys søsterklubber.

Frederik Winther ejes nemlig at Augsburg, som Global Football Holdings også har aktier i.

Derfor spekuleres der i, at Brøndby agerer rugekasse for den tyske Bundesliga-klub, men det ryster cheftræner Jesper Sørensen på hovedet over.

– Jeg har noget indsigt, som folk ikke har, og som de ikke kan få. Derfor vil jeg sige, at det behøver de ikke at være bekymret for. For det er Brøndby ikke, siger Jesper Sørensen klart til Ekstra Bladet.

Brøndby-cheftræneren peger ikke på Global Football Holdings som nøglen til transferen af Frederik Winther, men derimod hans eget kendskab til forsvarsspilleren.

– Jeg kender Frederik, og jeg har også været nede og se Augsburg både træne og spille. Jeg ved, hvor han kommer fra og ved, at en spiller, der kommer fra en klub som Augsburg også i Superligaen ville kunne gøre noget.

Lejeaftalen med Frederik Winther er ikke uden økonomisk omkostning for Brøndby, der dækker hele danskerens løn og betaler et lejegebyr til Augsburg – læs mere om det her.

Seneste nyt