1964

Jesper Sørensen: Vigtig sejr, men vi var ikke i kontrol på nogen mulig måde

Jesper Sørensen, cheftræner [P7883] (Brøndby IF)

Jesper Sørensen glæder sig over, at man formåede at hente tre point mod AGF i en kamp, hvor man ifølge Brøndby-cheftræneren ikke var i kontrol på nogen mulig måde.

Brøndby fik stoppet blødningen i Superligaen, da man søndag aften hentede en sejr på 1-0 takket være en flot scoring af Sebastian Sebulonsen.

Brøndbys norske højreback klaskede kuglen i kassen efter 37 minutter, og det skulle vise sig at være nok til at sejre.

Søndagens modstander fra AGF var dog tæt på at tage point med fra kampen på Brøndby Stadion med flere store chancer og et markant spillerovertag i anden halvleg.

Læs også: Brøndby fighter sig til tre point mod AGF

Brøndbys cheftræner Jesper Sørensen erkender også til klubbens hjemmeside, at det måske ikke var helt fortjent, at det var Brøndby, der løb med sejren.

– Jeg er glad for sejren, for det holdt hårdt. Vi var ikke i kontrol på nogen mulig måde, og det var hårdt for os, siger han og tilføjer:

– AGF er godt hold, der spiller godt. De gjorde de svært for os, og det vidste vi godt på forhånd. Vi gjorde det også lidt svært for os selv, men man kunne godt se, at det var vigtigt for os at få sejren i hus. 

Sejren betyder, at Brøndby forstørrer sine muligheder for at nå de europæiske pladser i Superligaen, da også Viborg FF tabte søndag.

Brøndby er dog stadig nummer 6 og dermed sidst i Mesterskabsspillet.

Relaterede nyheder

Seneste nyt