1964

Jobbe holder døren åben for Arsenal

Jesper Lindstrøm er meget smigret over rygtet, der sender ham til en af verdens største klubber i form af London-klubben, Arsenal. Den tidligere Brøndby-spiller tager det dog med vanlig ro.

Jesper Lindstrøm har været i rivende udvikling, siden han slog igennem i Brøndby IF, for hvem han var en nøglespiller, da det første mesterskab i 16 år blev sikret i 2021.

Kort efter mesterskabet blev Jesper Lindstrøm solgt til Eintracht Frankfurt for lige over 50 millioner kroner, og det har vist sig at være det rette skifte for offensivspilleren, der har været fast mand og vundet Europa League med tyskerne.

Bild skrev for nyligt, at den tidligere Brøndby IF-stjerne er på blokken hos Mikel Artetas Arsenal, som skulle være klar til at lægge et bud på ham i løbet af januars transfervindue. Et rygte, der smigrer den danske landsholdsspiller.

– Jeg er godt nok selv Liverpool-mand, så… Ej, det er kæmpestort. Det er da bare fedt. Jeg kæmper hver dag for, at sådan noget kan blive sandt, siger han i et interview med Ekstra Bladet fra landsholdslejren, som han netop har tilsluttet sig.

Jesper Lindstrøm fortæller, at han har været i dialog med sin agent om rygtet, men han ved ikke, om der er noget om snakken, eller om det blot er skriverier fra den sultne presse.

– Han (min agent red.) sagde, at han ikke vidste, om det bare var et rygte, eller om der faktisk var noget om snakken. Når man spiller i en af de største ligaer i verden, spiller Europa League-finale og er en fast del af holdet, så er det vel kun naturligt, at store klubber holder øje med en, slutter han.

I Brøndby IF holder man også nøje øje med, hvad Jesper Lindstrøms næste skridt bliver. Ikke blot fordi man ønsker ham det bedste, men også fordi et storskifte sender mange millioner i retning af den københavnske Vestegn, hvilket du kan læse her.