1964

Joe Bell om Mensah: Han er uvurderlig – Han er limen på vores hold

Oscar Schwartau, målscorer [P1157] (Brøndby IF), Mathias Kvistgaarden [P8332] (Brøndby IF), Marko Divkovic [P802] (Brøndby IF)

Brøndbys newzealandske midtbanespiller Joe Bell hylder Kevin Mensah, som ifølge ham er limen på holdet. Han har unikke lederegenskaber og er uvurderlig for holdet, lyder det.

Joe Bell har været i Brøndby i lidt over et års tid, og midtbanespilleren nyder livet på den københavnske Vestegn, hvor han er faldet godt til.

Det skyldes blandt andet det stærke fællesskab, der er i Brøndby. Og især én spiller sørger for, at der hele tiden er harmoni uden for kridtstregerne.

– På ethvert hold er der altid den ene fyr, som er limen på holdet. Og det er Mensah i Brøndby, siger Joe Bell i et større interview med B.T.

Midtbanespilleren påpeger videre, at Kevin Mensah altid er opmærksom på, hvordan truppens spillere har det.

– Han er ekstremt professionel, når det kommer til fodbolden, men så er han i omklædningsrummet også konstant opmærksom på, hvad holdet og den enkelte spiller har brug for. Han har bare unikke lederskabsegenskaber.

Joe Bell er mange hundrede kilometer væk fra sit hjemland New Zealand, og derfor er det uvurderligt at have en spiller som Kevin Mensah så tæt på sig.

– Hvis man har et problem, vil det være ham, man går til – og sandsynligvis er han allerede kommet til dig på det tidspunkt. Han er uvurderlig for et hold – især for os udlændinge.

Kevin Mensah har siddet ude med en alvorlig knæskade, som han er på vej tilbage fra.

Den 31-årige Brøndby-spiller blev dog alligevel for nyligt udnævnt som ny anfører for klubben. Det kom som en overraskelse for mange, men næppe for folk i klubben.

Vær med i lodtrækningen om en Brøndby-trøje med valgfrit tryk - Følg broendbyforfan.dk på Twitter eller Instagram her 👇

Relaterede nyheder

Seneste nyt