1964

Joe Bell nyder træningslejren: Varmt vejr gør folk ekstra glade

Ob - Brøndby IF 1-1

Træningslejr

Brøndbys midtbanespiller Joe Bell fortæller, at der er god stemning på træningslejren i Portugal. Varmt vejr gør folk ekstra glade, konstaterer han.

Den 1. februar ankom Brøndbys spillertrup og stab til den sydlige Algarvekyst i Portugal for at påbegynde en træningslejr i cirka 17 graders varme.

Brøndbys midtbanespiller Joe Bell er tilfreds med at have skiftet kolde Danmark ud med lune Portugal for en stund.

– Det har været en god og nem tur ned til Portugal. Det er dejligt at komme fra det kolde vejr derhjemme og ned her til varmen, det er bare rart og gør folk ekstra glade, siger han til klubbens hjemmeside.

Der venter nu ti dages træningslejr, hvor Brøndby blandt andet deltager i Atlantic Cup, og Joe Bell ser frem til at blive klar til Superliga-starten senere på måneden.

– Vi skal levere en masse hårdt arbejde og blive klar til Superliga-starten senere på måneden. Jeg føler allerede, at man har kunnet se nogle glimt af, hvordan vi som hold gerne vil udtrykke os i de første par træningskampe, som vi også har vundet, fortæller han videre.

Inden afrejse til Portugal vandt Brøndby to træningskampe mod henholdsvis Hvidovre og Elfsborg.

Til Atlantic Cup skal man møde henholdsvis AIK Stockholm, Halmstads BK og Viking. Den første kamp afvikles fredag aften kl. 20.00.