1964

Journalist tror ikke, at Andersson består lægetjek i Brøndby IF

Sebastian Andersson mangler blot et lægetjek fra at kunne kalde sig Brøndby IF-spiller, men Medianos journalist Gisle Thorsen hævede for et par uger siden, at angriberen ikke ville kunne bestå et lægetjek. Samme journalist hævder, at angriberen dumpede et lægetjek i Antalyaspor sidste sommer.

Brøndby IF er tæt på at lande en ny angriber i form af svenske Sebastian Andersson, som angiveligt skifter Bundesliga-klubben FC Köln ud med den københavnske Vestegn for et beløb i omegnen af 10 millioner kroner.

Læs også: Grashoppers trak sig: Bild afslører Anderssons vanvittige årsløn

Et lavt beløb, hvis man sammenligner med den transfersum, som tyskerne betalte for ham for blot et par somre siden – dengang lød købssummen på svimlende 50 millioner kroner.

Det lader dog til, at den 31-årige svensker ikke just er et scoop, for selvom han har et imponerende CV, har han døjet med knæproblemer, som kan betyde, at han dumper et lægetjek i Brøndby IF.

Læs også: Sagde nej til Pavlovic: Nu henter de ham alligevel

Medianos journalist Gisle Thorsen skrev for et par uger siden på sine sociale medier, at Sebastian Andersson ikke var på vej til Brøndby IF, fordi han var for dyr, og fordi han ikke ville kunne bestå et lægetjek i klubben.

Efter det onsdag kom frem, at Sebastian Andersson blot manglede det obligatoriske lægetjek forud for et skifte, undersøgte han angriberens skadeshistorisk nærmere – og dets mulige konsekvenser i forhold til at lande en aftale med Brøndby IF.

Ifølge journalisten var angriberen tæt på et skifte til tyrkiske Antalyaspor, som også havde ham til lægetjek, men de valgte at trække sig fra aftalen på baggrund af det lægetjek. I tyrkisk presse kunne man læse, at det skyldes nogle problemer med angriberens knæ.

Brøndby IF har endnu ikke meldt officielt ud om en forestående transfer, mens den 31-årige svensker heller ikke har været igennem lægetjekket. Det ventes dog snart at ske.

Læs også: Dansk avis: Brøndby IF kan miste stor profil – Bud på vej

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’